Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
Sziasztok!
Asrock Z77 extreme3 tud ventilátorokat szabályozni ?? (3pinesek)
Asusnok tudtak ,de ezekről nem tudok semmit. Fontos lenne, köszi!
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
Köszi srácok
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
LeslieG Jr.
őstag
No ma összeraktam az új konfigom.
Alaplap: Asrock Extreme 4
Proci: Intel i5-3570K
CPU hűtő: CM 212 EVO
Memória: Corsair 4x4GB 1600Mhz LP VengenceEddig semmi problem, a win pikk pakk felment usb-ről. Most még csekkolom a rendszert de eddig semmi probléma nem lépett fel, igaz a venti vezérlésel bajlódom, de csak rájövök.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Raidon
őstag
válasz LeslieG Jr. #2905 üzenetére
Azert minden topicba ne masold be Amugy grat nekem is ez a kombo van
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
szeva000
addikt
akinek asrock z77 extreme 4 van,nem nézné meg,hogy milyen eeprom,flash( vagy mittom én mit raktak bele,magyarul bios) van benne?tipus kellene.fel akarok készülni mindenre most már Az bizta,hogy irok vésztartalékot,hogy legyen,nem akarok a gagyibájt problémába esni,hogy a jó dual biosból mindkettő beszart.
-
Raidon
őstag
válasz szeva000 #2908 üzenetére
P 1.40 nekem eddig minden tokeletesen megy nem frissitettem rajt semmit sot nem is allitottam semmit a memoriaknak adtam fix 1.5v-ot meg kikapcsoltam az igpu-t am minden gyari beallitason megy.
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
-
Raidon
őstag
válasz szeva000 #2910 üzenetére
Sztem gyartasi idotol fugg hogy milyen BIOS van rajta... De sztem mindenkinek ez a verzio volt rajt...
Akik mostanaban vettek.
Gigabyte hoz meg nem igen lehet hasonlitani[ Szerkesztve ]
-
-
szeva000
addikt
dehogynem...én mindent be tudok szerezni.ezek a lapok nagyrészében párszáz ft-os eepromok,flash-ek vannak...a gagyimat is azért nem tudom megirni most,mert nincs itthon soic átalakitóm.Amúgy a 2db flash üresen 7$ ....igy el kellett postáznom megiratni ami vagy 5k-ba fog fájni.tuti eepromom is van itthon,mert van jó sok ...csak ezért kellene a pontos tipus...mint pl: 93c56...stb
-
ZozzHUN
addikt
Fordult már elő másnak is, hogy Z75 Pro3-val nincs SpeedStep? i5-3470-nél sem volt, és most i5 3570K-nál sincs. Bios 1.80-as (jelenleg legújabb).
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz WOLF1stein #2917 üzenetére
Így van,ez egy 64M-BIT soros flash.Ha a képen jól látom,akkor valami pdip tokozás....
Raidon: az a matricán csak a tartalom verziószáma...A matrica alatt van,rajta -
Raidon
őstag
válasz szeva000 #2922 üzenetére
Szerencsere muszeresznek tanultam (Az mas kerdes hogy sajnos nem tudtam a technikusit befejezni) nagyjabol vagom mit lehet cserelni javittatni etc de ha nem is megkerdezem es utanna cselekszem bar azt en is tapasztaltam sajnos hogy a tudatlan embert nem sertesnek szanom de van aki tenyleg nem foglalkozik ezzel a dologgal mert nem erdekli csak van es mukodjon atverik pont az ilyen hianyossagok miatt... Ez volt mar csaladon belul meg ismerosi korben is...
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
B75Pro3-M hez kijött az 1.60-as BIOS. Mi változott benne? Felrakta valaki? Nekem az 1.50-es van de nincs vele bajom így még várok.
-
mexel
veterán
válasz Black Dragon #2925 üzenetére
Köszi, ezt néztem, de a valós tapasztalat érdekelne, hogy pl észrevenni-e valami változást. (pl beállítások között)
Feleslegesen nem rakom fel, lehet hogy csak újabb prociknál kellene. (ha van olyan amit eddig nem ismert) -
Black Dragon
addikt
Szerintem sokat nem vesztesz vele ha mindig felrakod a legújabb bios-t, általában szoktak hibajavításokat is csinálni, csak nem írják ki az összeset egyenként, inkább csak összefoglaló jelleggel pl. a 2. és 4. pontban.
Meg amit én észrevettem, hogy egy mondhatni univerzális boot "képet" kapott amit az 1. pontban ír, de lehetséges hogy egy kicsit kevesebb is lett maga a boot idő.
-
mexel
veterán
válasz Black Dragon #2927 üzenetére
Ez így már érdekes fura is volt az első pont mert már támogatta a az UEFI boot-ot. Valószínűleg felrakom ha lesz időm, mert win8-at használok és az támogatja az ilyesmit
Még arra gondoltam a négyes pontnál, hogy ha esetleg a 7770-es is már támogatott lehetne a fast boot funkciónál, az jó lenne.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz Black Dragon #2927 üzenetére
PXE egyfajta hálózati protokoll, vagyis csak annyit jelent, hogy hálózatról is tud bootolni, UEFI-módban, ami szerintem sokunkat nem hoz lázba. Persze, majd én is felteszem, ettől függetlenül.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
raikonen
csendes tag
Tudja valaki hogy a legujabb virtu támogatja vajon az sli-t?
-
Jack@l
veterán
Sokat fogyaszt a Ferrari, benyóra már nem futja
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
szeva000
addikt
Esetleg akinek z77 extreme 4 lapja van és húzott 3570k,feldobna ide a fórumba pár beállítási értéket a biosból?
-
andrasko
senior tag
B.Ú.É.K.!
ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
mobiltel
tag
Sziasztok
Lap vásárlás előtt állok és ASrock Z77 - PRO3 vagy ASrock Z68 Extrem 4 filózok szerintetek melyik lenne jobb választás?http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22mobiltel%22&submit=
-
Looserke
őstag
tegnap megrendeltem az új gépemet és ezennel csatlakoznék a klubhoz:
ASROCK Z77 Extreme4
INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX
CORSAIR 8192MB Vengeance Low Profile DDR3
COOLERMASTER Hyper 212 EVO hűtő
FSP Aurum Gold 600W táp
SAPPHIRE 11200-14-20G HD7850 2GB GDDR5 OC PCIEEsetleg egy két jótanács a gép összerakáshoz?
IGPt nem akarom használni és a CPUt is max 4GHz-ig tervezem tuningolni ha bírja alapfeszen.
Ehhez a tuning beállításhoz ha kaphatnék egy kis segítséget azt megköszönném... -
ZozzHUN
addikt
válasz Looserke #2943 üzenetére
Lapból elég a Z75 Pro3, azzal nekem is 4.5-ig lehet húzni, utána a kupak hibájából nem tudom tovább, mivel dög meleg lesz. -13.000
4Ghz-ig akarod örökké? Mert akkor a sima 3570 is elég. -4.000
Táp túl erős ehhez, FSP Aurum 400W is bőven elég. -10.000
A fennmaradó pénzből vehetsz inkább HD7870est.
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz Looserke #2948 üzenetére
Mi az hogy nem lehet ugyanakkors feszre huzni? 4 mag terhelesnel 4ghz-ig mehetsz el.
Es miben latod meg az erteket a z77 extreme 4-nek?
Kesobbi vga-k tdp-je se fogja tullepni a 300W-t, szoval egy 500-as igyis ugyis eleg egy kartyas rendszernel. Tobb kartyasnal 600 meg pont keves Ha csak evek mulva veszel erosebb vga-t, akkor erdemes akkor tapot valtani, es ujra lesz sok gari a tapodra.
Mindegy, te dolgod mire szorod a penzt, de gyorsabb nem lesz a geped jatekok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest