Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz RetepNyaraB #2138 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy addig engedje, addig szoktak melegedni mondjuk gyári hűtővel meg egy Lynx-el.
Persze hogy én se járatnám 7/24 90 fokon...A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Gulyopapa
addikt
775-ös venti rámegy az ASRock alaplapra ( 77 extreme 4 ) gond nélkül ?
Úgy hallottam hogy igen ...[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz Manitou #2139 üzenetére
Szerintem vagy ram vagy intel RST lesz, az előző core2-mön is nagyon sokszor csinálta galibát teljesen érthetetlen módon szituációkban. Legyen csak fent a win-en az IntelHD driver(de csak akkor ha nincs egyéb videokarid), az intel inf(chipset installation utility), meg az usb3 host controller és kész, a többit el kell felejteni.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Robi_73
őstag
válasz Gulyopapa #2152 üzenetére
Nem mindegyik sajnos! Ki kell próbálni! Nekem egy Thermalright XP120-as hűtőm van és csak kis barkácsolás segítségével sikerült felszerelnem a hűtőt! Az alaplap alján a cpu rögzítésnek van egy merevítése, ami kiáll az alaplap síkjából kb 3.5-4mm-re. Nekem ezt kellett kihézagolnom 4db műanyag alátét segítségével, mert a hűtő saját merevítése-rögzítése nem feküdt fel rendesen.
[ Szerkesztve ]
Robi73
-
aktív tag
Hello. Az lenne a kérdésem hogy milyen tapasztalatokat szereztetek az alábbi lapok közül? Lap váltál elött vagyok és nem tudok dönteni. Az ár érték fontos lenne de a lap nagyon stabil legyen, hüvös, tuning ba se legyen hiány stb.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hellboy2387
-
Pubszon
veterán
válasz Hellboy2387 #2156 üzenetére
Hali.
Ezekkel a lapokkal nem sok tapasztalat van itt a fórumon, ellenben az Extreme4-el, ami sokunknak van itt.
Nézd meg, hogy megéri e neked a sok felárat az Extreme6 vagy a Professional.
Felesleges a 16+4 fázis ezekhez a procikhoz, esetleg ha nem akarsz nitrózni.
A többi különbség pedig apróbb dolgok, feltéve ha pont egy olyanra van szükséged.
Ár/értékben szerintem a 4-es jobb ezektől, az is elmondható, hogy nagyon stabil, nekem soha semmi fagyás, újraindulás nem volt a lap hibája miatt, csak a VGA vagy CPU nem megfelelő OC-ja miatt.
A tuning megint csak jól megy ebbe a lapba, az összes prociból ki lehet vele hozni a maxot vízzel és levegővel. Van itt 5GHz feletti eredmény is vele.
Tehát én ezt tudom ajánlani.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
aktív tag
-
Pubszon
veterán
válasz Hellboy2387 #2159 üzenetére
És végül mire jutottál?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
milszab
senior tag
válasz Manitou #2148 üzenetére
Nekem is kékhalálozott ezerrel, de csak akkor ha újra, vagy ki akartam kapcsolni a gépet! 1 halom próbálgatás és újratelepítés után eddig úgynézki hogy a videókari driverével volt a gebasz! Látom neked is 7850-esed van. Véletlenül nem a 12,10-es ccc van fennt?? Én most visszaraktam a 12,8-asat és eddig még nem volt kékhalál...
[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
Holnap lesz összerakva az új cuccom ...
i7-3770 + ASRock Z77 Extreme4 + KINGSTON Hyperx 8GB 1600MHz DDR3 + 660Ti Phantom + régi gépből 650W-os Enermaxx táp egy Xfi Fatality Gamer hangkártya + 2 TB-os HDD ...
Kell valamit állítani az alaplapon vagy mehet defaulton ?
Számíthatok valamiféle anomáliára ?Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
-
Pubszon
veterán
válasz Gulyopapa #2164 üzenetére
Én is rátettem a Xigmatek Achilles hűtőm 775-ös lefogatóval, de nem megy rá, a foglalat egy része kitartja a hűtőt, viszont érdemes venni hozzá egy 1155-ös lefogatót ahogy én is tettem, elég rá ez a hűtő.
Neked milyen a Xigmatek hűtőd?
A HDD-t AHCI módra állítsd telepítés előtt.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Jack@l
veterán
@Kiki: Csak egy ellenörzős kérdés, ugye nem 3 pines ventiket raktál a 4 pines dugóra? (erősen user faultra gondolok ilyenkor, egy lap nem lehet valakinél rossz valakinél jó ilyen téren)
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
aktív tag
válasz Pubszon #2160 üzenetére
Hali. Hát a extrem6-nál maradtam csak aztán lebeszéltek róla mert hogy ár értékben nagyon szar, illetve a hátlapján a csaltlakozokban kis hibát is találtam. És most eléggé el bizony talanitottak megint. Meg a másik nekem nincs szükségem beépitett vga-ra max hdmi a többi ronditja a lapot. Meg ugye a szín is írtam hogy lényeges lenne. Nem azért költöttem ennyit a gépre hogy utána a plexin egy csunya lap nézzen vissza....sok emberszerint hülyén gondolkodok, de kinek mi az igénye.itt még a p8p67pro-val van, szoval fontos lenne külsöre is hogy bele illeszkedjen, Táp-ot is cserélek majd full modulárisra de az nem ide tartozik, meg azt már tudom milyen lesz. A határ kb. 40-45k lenne. Már 3-4 napja bujom a lapokat de semmi.
-
Gulyopapa
addikt
válasz Hellboy2387 #2176 üzenetére
Nekem is szép házam van vízhűtéssel de nem is ez a lényeg hanem hogy te mutogatni szeretnéd a házadat vagy használni ? Komolyan kérdezem.
Nem tök mindegy hogy milyen színű az alaplap ?
Ez olyan mintha a könyvespolcra szín szerint választasz könyveket, nem pedig tartalom szerint ...
De ez csak a magánvéleményem ...Ui: Nekem is ugyanilyen az előlapi venti szabályzóm
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Gulyopapa #2177 üzenetére
nem akarom mutogatni, nekem mindig az volt a fontos hogy nekem tetszen más véleménye sose számított, csak azt akartam hangsúlyozni hogy sok időm és energiám van abba hogy ugy nézzen ki ahogy szeretném és a lapok terén nem találok nekem valót. ami árban és kinézetben is jó. Minden nap látom, 1 teli plexi van az oldalán. Igen fontos hogy nézki. komolyan. Ahogy a víz és minden más, az egyedi modding amit a házon csináltam azért hogy olyan legyen ahogy nekem tetszik. Ugye milyen jó kis szabájzó primitív eccerű tökéletes és szép
-
fanti
addikt
válasz Hellboy2387 #2178 üzenetére
Sem Asrock, sem Gigabyte, sem Asus, sem MSI lapokban nem találtál megfelelőt?
-
Gulyopapa
addikt
válasz Hellboy2387 #2176 üzenetére
most látom : el bizony talanitottak
ez egy szó -
aktív tag
-
Mans20
addikt
válasz Hellboy2387 #2181 üzenetére
Vegyél bele piros neont,minden piros lesz,vagy akkor add el a géped és ne legyen gép...[link] ez a biostar fekete piros majdnem.
-
fanti
addikt
válasz Hellboy2387 #2181 üzenetére
Bár gondolom, hogy már láttad.
Csak a konfigod elolvasása után gondoltam, hogy a memóriakited piros, és ezen a lapon is vannak piros szinek.Tudod, mint a vörös és a fekete című regény.
-
aktív tag
Igen, a vörös fekete nem olyan rossz párosítás, Ez a lap igen már meg fordult nálam, hát a 2db pci-expressel és a sata csatlakozok meg oldásásval nem vagyok kibékülve, a hátlap meg nem tom tulsok helyet foglal el belöle a vga kimenet bár sajnos elég sok lapnál még, viszont a nagy testvére a professonal teszik de azt ugy e már sajnos nem tudom meg venni. Köszi a segítséget. Te legalább már sejted amit szeretnék
-
milszab
senior tag
válasz Hellboy2387 #2185 üzenetére
Miért mi a baj a csatikkal? Nekem ilyen lapom van és tökéletesen müxik...
-
aktív tag
válasz milszab #2186 üzenetére
én a mükdösét nem vonom kétségbe, maga az elrendezés nekem ugy nem jó mert a pumpám udba lenne a kábeleknek illetve esztétikailag sokkal jobb az amikor oldalra mennek ki a sata csatik (dvd fele) mintsem tüskeszerüen áljanak ki. De ez a én meg látásom.
-
aktív tag
Meg találtam a nekem való alaplapot, némi költség vetés modosítás után ezt a lapot fogom meg venni most már csak az a kérdés hogy ilyen piros asus matricát honnan lehet hozzá szerezni. Első látásra szerelem voltXD. A segítségeket elöre is köszönöm.
-
Jack@l
veterán
válasz Hellboy2387 #2188 üzenetére
Csak hogy baszogassalak kicsit: költségvetés
ÉS nmémi on, elgondolkodtál már, hogy azon a lapon milyen ügyesen megoldották a kondik és egyéb alkatrészek fűtését? (szépnek fogjuk rá szép, de funkcionálisan nagyon csúnya megoldás)A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
aktív tag
-
Gulyopapa
addikt
válasz Hellboy2387 #2190 üzenetére
Nekem tetszik ez az ASUS
-
Jack@l
veterán
válasz slayer006 #2191 üzenetére
azért tűztem be a fogjuk rá jelzőt
-
fanti
addikt
válasz Hellboy2387 #2188 üzenetére
Komoly lap, az biztos.
Sok szerencsét hozzá!
-
Kernel
nagyúr
Mondjuk, meg van az tervezve, a ráépített ventilátorral, légcsatornákkal, van ott egy videó is, ahol füstös teszttel mutatják be a légáramlást. Amennyibe az kerül, szerintem nem mernének kacatot eladni. Vállalva azt is, hogy a légáramlást utólag a felhasználók is megvizsgálhatják. Fórumokon, tesztekben kivesézhetik, minősíthetik. Vállalva a garanciát is, mint a másik topikban olvasható volt az AsRock hivatalos levele, hogy 3 évet mindenképp vállalnak. (Ez úgy működik, hogy ha a magyar forgalmazó csak 2 évet ad, 3. évben közvetlenül az AsRock európai képviseletéhez lehet visszaküldeni.)
Más kérdés, engem nyilván hidegen hagy a téma, örülök, hogy nem látom a gépet (pontosabban nem hallom), mert egy fal választ el tőle.
(Nem tudom, merjem-e leírni, csak így zárójelben, de itt a fal túloldalán egy kamra van, ahol a polcon befőttek helyett egy alaplap és tápegység figyel. Felette lévő polcon pedig háttértárak. Hihetetlen jól szerelhető, könnyen módosítható konfiguráció. Alaplapcsere is pillanatok műve volt.)
Persze, értem a motivációt, csak én ifjabb koromban még erősítőt, sztereo rádiót és hasonlókat építettem. Sokszor gondosan megválogatva esztétikailag is az alkatrészeket, elrendezés, előlap stb. De ezt ki is lehet nőni. Bár nemrég egy NYÁK-ot voltam kénytelen tervezni (nem szívesen kezdtem bele), aztán menet közben elkapott a gépszíj, hogy szépen is nézzen ki a produkció, válogatott alkatrészekkel megépítve stb.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Jack@l
veterán
Jó, de mi most egy ASUS lapról beszéltünk, a légcsatornákba meg a két kis (hangosan)kerregő 4 centis venti fújja pont a forró FET-ekről és chipsetről a többi alkatrészre a meleget egy csatornában.
-
Ryan927
tag
Sziasztok!
Van egy frissen vásárolt alaplapom ASRock Z77 Pro3
amikor bekapcsolom 6× csipog és ennyi....
Mi lehet a baj? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Vörös-Fekete Xeon E5-1650 v4 Félkonfiguráció Eladó!
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 GAMING X Eladó! 29.900.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest