Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

válasz Kasya #25762 üzenetére

Alapvetően úgy vagyok vagyis úgy voltam vele hogy eleve ezek a gyártói felületek nem tetszenek nekem az üveg telefonok.. annak idején nexus 4 et nagyon szerettem de az is egy stressz volt az üveg hátlappal állandóan nem szívesen csinálnám még ezt végig hogy annyira kell vigyázni rá.

De s6 semmiképpen nem érdekel ismerem magamat és tudom hogy zavarna hogy most amikor lassan már a 8 jön akkor nekem a 6 os modell van. Nem arról van szó hogy bármilyen társaságban nekem lényeges hogy milyen telefonom van, hála istennek nem ilyen környezetben létezem, pusztán csak engem zavarna hogy nem valamilyen új eszközöm van hanem valami régebbi modell. Nyilván egy átlagos felhasználót aki nem mobiltelefonos fórumokat olvas ez nem foglalkoztatja annyira és megelégedve használja a teljesen jól működő nagyon szép készülékét de engem biztosan zavarna és valamilyen szinten elavultnak érezném.

Ezért is volt mindig nexusom mert ott havonta jönnek biztonsági frissítések meg folyamatosan a legújabb rendszer van kb. azonnal. Nyilván azok a készülékek is elavul nak de valahogy mindig megvolt az az érzésem hogy még aktuális az a telefon amit használok.

Galaxy s6 kb nekem olyan mintha nexus 6 lenne nexus 6 is nagyon jó telefon de jelenleg már nem vásárolnám nem meg.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés