Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz #18193920 #87520 üzenetére

    Köszi!

    laza: bebizonyítottad hogy mennyire nem érted amit írok, pedig a gyengébbek kedvéért körülírtam, de még így sem fogod fel. Persze nem akartalak olyan szavakkal megzavarni hogy "laikus", stb.
    Valószínű a környezetedben ( feltételezem ált. isk.) mindenki tudja hogy pl milyen programot töltsön le a play-ről vagy bárhonnan, ha éppen nem megy valami videó, stb. Tudod ez nem mindenkinek egyértelmű, valaki azt sem tudja mi az az android, a play-ről és appokról nem is beszélve ( többen vannak mint hinnéd)
    A hozzáállásodból látom hogy te nagy mellénnyel az ilyen embereknek nem szoktál segíteni, hanem lenézed őket.
    Amit írtál, hogy csak be kell állítani egy gmail címet és magyar nyelvet, ez igen sokaknak gondot okoz (sajnos), bár idősebbeknél ez teljesen normális is lehet akik nem ezen nőttek fel. Igen sok embernek és igen sokszor kell szájbarágósan megtanítanom a számítógép és okostelefonk kezelését, figyelve hogy ne dobálózzak olyan szavakkal amit nem értenek ( file, app, és ezek csak az egyszerűbbek).
    Eből tanulva szoktam beállítani a telefonokat is ilyen embereknek, feltelepíteni olyan alap és szükséges appokat amik könnyen kezelhetőek és sok esetben jobbak ( vagy szerintem jobbak) mint az alap verziókon lévők. ( mivel nem értenéd ezt is megmagyarázom: pl videók lejátszásához valami beállított jó progi a gyári helyett, vagy galéria helyett egy jobb, a tárcsázó helyett valami jobban használható, stb)
    Ráadásul minden ilyesmit ingyen csinálok, pedig kevés időm van erre. Valószínűleg ez is idegen itt sokaknak (tisztelet a kivételnek)

    Sajnos már megint túl sokat írtam, és valószínűleg nem is érted mit akarok ezzel mondani, de azért még tettem egy próbát.
    Tényleg befejeztem, a segítségeket köszönöm. Több időm elment így mintha nem kérdezek semmit :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák