Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyacinto

    tag

    Sziasztok!

    Vergődöm már egy ideje androidos dual sim ügyileg. Volt már két despute-tal végződő kínai rendelésem, szóval nézelődtem itthon is hátha. De úgy látom, hogy a Xiaomi Hongmi 1S vagy Note lesz a nóta vége :) . Illetve játszik még Nokia Lumnia 520 is (nem ragaszkodom az androidhoz :) ). Tudnátok ajánlani itthonról még esetleg telefonokat a Hongmi ára alatt?

    Az emagnál láttam sokfélét, gondolom B brandes kínaiak, de fontos lenne a gari és a számla (el tudnám számoltatni). Szóval nem nagyon bízom a kínai boltokban és a garanciális ügyintézésükben , mert hümm, huncutok a srácok és akkor még enyhén fogalmaztam. amilyen szerencsém van, biztos, hogy hibás készüléket fogok ki :( és nekem nem mindegy, hogy levelezni kell és unszolni a webshopot hetekig plusz a teló visszaküldési költsége ( ha a hardverapróról veszem akkor is én fizetem a visszaküldés költségét) vagy magyarul telefonon vagy levélben el tudok intézni mindent gyorsan.

    Tudom, hogy sokatoknak bevált a közvetlen rendelés, ám én két pofára esés után eléggé elbizonytalanodtam. Persze a pénzemnek én sem vagyok ellensége :) . Ha tudtok valami atom biztosan és kimagaslóan customer friendly boltot akkor ne tartsátok magatokban. Bár (megint csak károgok de) megbízható és a kínai webshop egy mondatban hááát ;] . Vagy egy olyan telefont ami nem mondja be egy hét után az unalmast akkor jöhet az is.

    Tehát akkor a követelményeim:

    - hazai, megbízható webshop (én a az edigitalnál és az emagnál nézelődtem) vagy üzlet (Auschan, oda ma megyek is :). Media Markt esetleg? )
    - 55k pénzügyi határ
    - játékra, filmnézésre, videó és fénykép készítésére nem használnám (legalábbis nem elsődlegesen), minden másra igen
    - Fm rádió esetleg, de nem létfontosságú, viszont fejhallgatóval átlagosnál, közepesnél jobb legyen a zenei lejátszás, de ha ez nincs az sem életveszély.
    - kimagasló GPS sem kell
    - normális, jó felbontású kijelző (ne folyjon ki a szemem amíg elolvasok/megírok egy e-mailt)
    - ne akadozzon, fagyon a rendszer, fontos a support is, gondolok itt a frissítésekre. Szeretem ha egy dolog nekem dolgozik és nem alám, vagyis "készen" kerül hozzám és nem kell rögtön az első bekapcsolás után vadászni főzött romokra, rootolási lehetőségre meg belenyúlkálni a lelkébe.

    Hirtelen ennyi :D. Elnézést, ha túl bő lére eresztettem a mondókámat, de még vasárnap reggel van és még friss vagyok és lelekes :D.

    Segítségetek és jó tanácsaitokat előre is köszönöm!

    Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)

Új hozzászólás Aktív témák