Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    No amire nekem kellene teló. Mindenféleképp dual SIM, különben maradhatna a lumia 520. Semmi extra dolog, mail, net amikor épp nem vagyok gép közelben. De ha már új teló akkor 4.5-5.5" közt, a 4-es nekem kicsi. 4mag/1GB, mert droidhoz kell, WP-hez fele is elég. GPS nem elhanyagolandó. Fényképező nem baj ha használható, de végül is ár kérdése. Értesítő LED mindenképp kell, funkciógomb megvilágítás előny, de nem létszükséglet. Akkuban nem vagyok finnyás, ha 1 napot kibír az már jó.

    Amiket eddig kinéztem:
    Doogee Turbo 2014 137$-ért.
    5" HD IPS, 4mag/1GB, könnyű és vékony. Kijelzője nem a legszebb,kamera se brutál, viszont olcsó.

    iNew V3
    165$-ért
    Kb mint az előző, kijelző sokkal szebb, kamera elvileg jobb, de valszeg csak elvileg. topikjában elég sok mindent láttam ami miatt egyelőre "érdekes" státuszban van, de designra ez tetszik a legjobban. GPS úgy láttam elég bajos.

    Hongmi S1 154$-ért.
    4.7" HD, nem a legkönnyebb/vékonyabb teló. Viszont MIUI felület, úgy olvasgatom hogy ezzel a gyártóval talán tervezhetek 1-2 évre. Frissítések is jönnek rendesen. Minőségi kijelző és kamera. Eddig ez a legesélyesebb.

    Nagy testvére a Note, aminek most az ára 210$ MD-n, 8mag/2GB, 5.5", viszont nehéz sajnos. Ez lenne a maximum amit kiadnék telóért. De igazából nem kell ilyen hw és fél téglát sem akarok cipelni.

    Jiayu G2F..hát ez 4.3", kis felbontás, de igazából a többi stimm és 105$. Lehet ezzel járnék a legjobban, mert ha megfelelőnek tartom marad, ha nem akkor pedig jöhet egy másik, ezt gyorsan el lehet adni. De a doogee sem sokkal drágább és azért egész más világnak tűnik az 5" kijelző és HD miatt.

    Félig-meddig "hangosan" gondolkodom, de várok még esetleg tippeket. Tréfát persze rászámolom az árakra.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák