Új hozzászólás Aktív témák

  • ggg1

    aktív tag

    válasz b0bcat #67250 üzenetére

    Szia!

    Hát természetesen egymáshoz képest. Én az említett oldalon találtam legalább tíz féle ilyen készüléket, és a többségük 3200-as, 3600-as akksival bírt, vagy volt hozzá egy 4000 mAh-ás is. De azt hiszem, ezt írtam is.
    A 2500-as nem kicsi, de mivel van sok 3000-4000 mAh-ás, ezért a közepes jelző épp jól illik rá. :-)
    Egyébként meg ez úgyis csak egy orientáló szempont, mert az üzemidő szempontjából biztosan többet nyom a latban, hogy a készülék hogy gazdálkodik az energiával, mint sem az akku tényleges kapacitása, úgyhogy a tapasztalat biztosan többet számít, mint a nyers számok. De azért, ha valaki azt írja a szempontjai közt első helyen, hogy legyen jó az akku idő, és egy 1800-as, egy 2500-as, vagy egy 1-2 mm-rel vastagabb 4000-es közül lehet választani, akkor Te melyikre mondanád, hogy valószínűleg a legerősebb lesz, és melyik a közepes a sorban? :-)

    Viszont, amit írtál, hogy a felsőbbek felé kacsintgat, ez gyakorlatilag ugyanezt jelenti, csak megfogalmazás kérdése. Úgyhogy szerintem egyre gondolunk. :-)

    De inkább ajánljatok még ilyen telefon típusokat, ill. ezek közt, amiket itt találtunk, Ti melyiket milyennek tartjátok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák