Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    Sziasztok!

    Mennyire normális, hogy sok idő (rosszabb esetben 5 perc akár...) amíg fixál a gps? Van amikor újraindítom, agps nullázásra nyomok, hogy megtáltosodjon, de látszólag a nagyon sík terepet szereti fixálásnál... ha házak vannak körülöttem akkor tetű lassú... amúgy sem gyors. A fixálás elején már kiírja hogy fixál, de még nem lát 8 műholdat és csak 3-at használ, olyankor még időnként "beszürkül" a jelszint később már randomabb helyeken is mindig színes marad, plusz több műholdat lát, pontosabb, többet is használ.

    2g hálózat megy, wifi nincs fixálásnál (lehet hogy ezért lassúcska...). Korábban picit volt gyenge wifi jelem, nemigen számított... a segítség be van pipálva a menüben (adótorony háromszögelés...)

    De a tetű lassú fixálás nem tudom miért ilyen pedig kézben igyekszem úgy forgatni, hogy az ég felé nézzen a hátulja, asszem ott van a gps antenna.

    Szerintem nem külön hardveres gond, egyszerűen ilyen konstrukció vagy ez a normális, de lassan fixál és nehezen akaródzik neki (ha orientációt vált a teló akkor elveszti a műholdkeresést fixálás közben, ez lehet normális, nem tudom...)

    Umi X1s... gondolom ez ilyen vagy az első pár fixálás lassúcska... ilyen- olyan trükkökhöz még nem nyúltam, teljesen gyári állapotban próbáltam, amúgy jó a pontosság és ha már fixált akkor igen stabil... sok holdat lát, jó lehet akár kínai szinten, csak addig el kell jutni...

    Képernyőképek időrendi sorrendben... azért indítgattam úrja meg törölgettem párszor agps adatokat, meg mászkáltam akertbe hogy házak ne legyenek közel hozzám mire 2-nél több műholdat látott és fixált... korábban szép fokozatos találgatott újabbakat a nap folyamán, lehet helyfüggő.

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák