Új hozzászólás Aktív témák

  • Joeker67

    aktív tag

    Üdv!

    Némi kieg a W550 -es készülékhez:

    Sajnos a kicsomagolós videó a technika ördögének köszönhetően elveszett, :F így sajnos azt nem tudom feltenni, viszont a tegnapi napot sikerült a készülékkel töltenem (az asszony kicsit mérges is volt :)) ), ezért egy két dolgot még leírok.

    Az első meglepetés a készülék mellé csomagolt flippes hátlappal kapcsolatban ért, mikor rápattintottam a telefonra. Én azt hittem sima flippes hátlap (egyébként az is), de a készülékkel működik az a feature, hogy a flipp kihajtásakor bekapcsol a készülék és a becsukásnál pedig kikapcsol. Jópofa dolog. :C

    A GPS továbbra is jól teljesít. Tegnap Waze, Sygic és Énmegyek (gyengébbeknek angolul i Go :D ) progi is használatban volt, mindegyikkel gond nélkül működik.

    Aksi (1800 mAh) 4 óra 23 percet bírt 3G és GPS használattal, miközben a Waze ment, viszont mivel még nem állt be az akkumulátor használatát mérő szoftver - gondolom ezért - hirtelen 99 %-ról 13 %-ra ugrott a töltöttség és kikapcsolt a telefon. Később ezt már nem csinálta, most már fokozatosan csökken az akkuszint és normálisan működik.

    A kijelző kicsit érzékeny az előző telefonomhoz képest (Star s7180).

    Néhány dolog, ami hiányzik: a menügomboknak nincs világítása, bár ennek, ha az ember megszokja nincs jelentősége, csak ha már raktak állapotjelző LEDet, ezt is betehették volna, akárcsak kijelzővédő fóliát, mert az sem volt a készüléken, így azt ajánlott rendelni mellé.

    A csatlakozó működésének kiderítése miatt most fogok átmenni a barátomhoz és leteszteljük, hogy működik-e, ill. csinálunk néhány képet, amit majd estefelé felteszek.

    Egyelőre ennyi, további szép napot a fórumtársaknak! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák