Új hozzászólás Aktív témák

  • gyűrű

    addikt

    Bocsi de ezt nem tudom kihagyni, még ha hosszú is az idézet:

    Tényleg lehetetlen már jó mobilt venni?

    "A mobiltelefon méretű érintőkijelző a vékony ujjú emberek lobbijának szörnyű diadala, az olyanoké, mint amilyen Steve Jobs volt. Iphone-méretben az érintőkijelző pontatlan, főleg nekem, én örülök, ha az OTP-ben eltalálom, melyik sorba kell sorszámot nyomnom. Ezért az érintőkijelzős szarok nálam szóba se jöhettek, amíg a telefonok nem kezdtek nőni. A HTC Titannál szálltam be a körbe, és azóta nagyjából megszoktam, de sosem szerettem meg a Forradalmi Irányítást, ami még ma is pontatlan, és ami azt követeli meg a júzertől, hogy folyton eltakarja a képernyőn látható kontentet (mobilos játékok, loller). Szóval én leszarom, hogy iOS, Android vagy WP, mert platformtól függetlenül gyűlölöm az érintőkijelzőt, hiányoznak a rendes gombok, és remélem, Steve Jobsnak a pokolban kell ukuleléznie az örökkévalóságig."

    iPhone

    „Néha eldobja a 3G-t , és kínkeserves eljutni a menübe, hogy ki- és bekapcsoljam. Úgy általában borzalmas a menüstruktúra, sose tudom mit hol keressek.”

    „Az összes eddigi iPhone-om összekarcolódott, bármilyen kesztyűs kézzel is bántam vele. Régebb óta van meg a kerámialapos tűzhelyem, amit hetente végigvakarok egy fémpengével, mégis különbül néz ki. És még egy apróság, a szervizköltség: a másfél éves iPhone 4S egyik napról a másikra úgy döntött, nem tölt többé. Ez az állapot azóta is tart, és 80 ezer forintért meg nem javíttatom, az biztos."

    "Két éve vettem, teljesen jól működik, de mára az iOS-frissítésekkel elkezdett lassulni, úgyhogy a 7.0.3-nál leállok. Egyszer fagyott, párszor nem csöngött és nem rezgett, de aztán mindig magára talált. Igazából kurvára elégedett vagyok vele. Egy megtért volt nokiás."

    „Én azt utálom rettenetesen, hogy csak az iTunes-szal lehet zenét rakni rá, és nehezen szánom rá magam, hogy megbirkózzak a feladattal. Mióta iPhone-om van, sokkal kevesebb zenét hallgatok, és ez borzasztó. Azt is utálom, hogy a 16 GB tárhely nagy részét elviszik az appok meg az operációs rendszer, és ezért egyfolytában betelik. Az is idegesítő, hogy van egy ilyen gyönyörű és elegáns telefon, amit muszáj az embernek otromba műanyag tokba dugni, ha nem akarja, hogy használhatatlanul karcos legyen. Ez olyan, mintha az embernek minden szép cipőjére zacskót kellene húznia."

    „Két iPhone-om volt eddig, mind a kettő csodálatosan működött pontosan kétéves korukig, aztán két év és egy napos kortól kezdve elkezdtek belassulni, fagyogatni, meg az appokból random kilépegetni. Holnaptól Nexus 5-öm lesz, olyan érzésre számítok, mint amikor a gagyi vígjátékban a meleg Csányi Sándort fejbe vágják, és ettől hirtelen megheterósodik."

    Android

    „Bírom az Androidot, de amikor a vissza gomb nem azt csinálja, amit akarok, akkor nagyon be tudok pöccenni.”

    „Nexus 5: Tudnám díjazni, ha megint három napig bírnák a telók egy feltöltéssel, ha olvashatóbb lenne a kijelző a nyári napsütésben. A mobilnet kikapcsolása igényel egy extra klikket az eddigiekhez képest, ez púderezett pöccsel tolja ánuszon a lelki békémet. Nem a telefon hibája, de az 1080p kijelzőn szarul néznek ki a normális felbontásban Sixxről készített animgifjeim – gépen persze tök faszák."

    „Samsung Wonder (2012. január): Eleinte megváltás volt az évtizedes Nokiázás után, de ahogy múltak a hónapok, egyre lassabb lett, fagyott, appokból kibaszkodott. 18 hónapos korára az aksija akkorára nőtt, mint az öklöm, az új aksi, hiába Samsung, az eredeti árnyéka. 24 hónapos korára gyakorlatilag használhatatlanná, élvezhetetlenné vált, ha mondjuk a sarki Csőcsaj nyitva tartása érdekelt, gyorsabb volt felöltözni és lesétálni, mint a mobilon rákeresni :(( Másfél hete váltottam LG G2-re, ami csodálatos, csak éppen RECSEG/SERCEG minden egyes érintésre... de ha többet áll érintetlenül az asztalon, akkor meg még hangosabban RECSEG/SERCEG (!!!!). Például a reggeli ébredésnél totálisan elviselhetetlen. Mindezt 2014-ben, egy 2013 augusztusában piacra dobott abszolút csúcsmobiltól!!!"

    „Sony Xperia Arc S: Rengeteg szoftver volt rajta, mára kevés, mert egy csomót le kellett törölnöm tárhelygondok miatt. Újakat akkor tudok felrakni, ha kisakkozom, hogy mit töröljek le. Használok takarítóprogramot, de mit sem ér. A facebookos linket nem a Facebook-appban nyitja meg, hanem a böngészőben (és sok hasonló ilyen értelmetlenség). Lassú is, és a wifit néha megtalálja a lakáson kívül is, néha meg tíz perc után, a lakáson belül sem."

    „Huawei Ascend G300: A típushibája szerencsére nem jött elő (folt lesz a kijelzőn, ami random idő alatt tűnik el), viszont percekig nem lehet vele telefonálni, ha éppen kijövök a wifi hatóköréből (vagy fordítva). Semmilyen program nem fagy rajta, kivéve a Telefont. Az érintőkijelzője kattog, a hátsó hangszóró recseg, és amikor a telefonhívás szoftvere lefagy, akkor megáll az óra is. Volt már, hogy egy másodperc alatt negyedóra telt el."

    „HTC One X+: Imádom minden bitjét és milliméterét. a kijelzőjén fát lehetne aprítani, akkor sem karcolódik, okosabb, mint egy ötödikes, gyors, szép és még talán főzne is rám, ha megkérném. Egyetlen baja van: az lcd tv méretű kijelzőjét a most bejelentett paksi blokkok bírják csak energiával, ezért muszáj a napi töltés :("

    „Samsung Galaxy S 4 mini: Nem tölti be a leveleket, hiába frissítek rá. Pedig 10 másodpercenként újratölt."

    „Nexus 4: Általánosságban nagyon bejön, két dolog nem tetszik benne. Egyrészt gyorsan lemerül, és nem elég jó felbontású videókat csinál, de mindkettő közismert róla. Ja, meg hogy azt akarja, hogy kössem össze a Google accountommal, amit én viszont nem akarok, bár az NSA így is-úgy is azt olvas el, amit akar.”

    „Sony Xperia P: Kósza hibái vannak, de egyébként szeretem, és csodálatosan szép. Csak azt nem szeretem, hogy lassan már nem bír ki egy napot se az aksija szegénynek. :(

    „Galaxy Nexus: Nagyon király volt, de sajnos összetört. Egyébként nagyon sokadszorra! Egyszer pl. biciklizés közben esett ki a zsebemből, csúszott 6-7 métert az aszfalton, és nem lett semmi baja, aztán egy kis puffanástól eltört a kijelzője. Biztos egy idő után nagy volt benne a feszültség. Azóta nem találok olyan telefont, ami megfelelne a következő követelményeknek: - nem üvegből, fémből vagy gagyi, könnyen eltörős plasztikból, hanem fasza gumiszerű, könnyen megfogható anyagból van, - alap android fut rajta, - nem kurva nagy, hanem normális, egy kézzel kezelhető méretű, - lehet kapni itthon. Szóval a megmentő megérkezéséig maradok a primkó ősi Nokia mobilomnál, amivel lehet telefonálni, de akár focizni is."

    Windows Phone

    „Lumia 800: Amikor megvettem, senki sem mondta, hogy nem lesz rajta Windows Phone 8, ez körülbelül 4 hónappal a vásárlás után derült csak ki. Így nincs a telefonban multitasking, sem értesítések. Ha zenét hallgatok és netezek, gyakran lefagy. Nagyon kevés app van rá, mert ki az a hülye, aki a WP 8 helyett a 7.5-re fejlesztene. A hardver nagyon jó, szép, egyszerű, strapabíró, a Nokia jól dolgozott. A Windows Phone oprendszer ezerszer szebb, mint az Andorid vagy iOS, a csempék gyönyörűek."

    „Lumia 720: Totál odavagyok érte, gyönyörű és ügyes meg szeretni való is. Az egyik bajom, hogy csak nagyon sok lépéssel lehet szinte mindent megcsinálni, például egy szám elmentéséhez körülbelül 10 gombot kell megnyomnom, és utána bepötyögni a nevet. A beépített zenelejátszója nem túl jó, szerencsére nagyon jól szól, de nem lehet tekerni a mixekben, és ha jön egy hívás, és vissza akarok menni a mixbe, akkor visszaugrik az elejére."

Új hozzászólás Aktív témák