Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz apeelme #57262 üzenetére

    A saját munkámmal azt csinálok amit akarok. Lelkes voltam és megcsináltam, de abból amit eddig leírtál a jBartról meg a többiről most arra a következtetésre jutottam, hogy nem ez a tuti módszer. A linkeket és a ROM-ok elérhetőségét ezért töröltettem, mert belátom, nem vagyok elég jártas ebben a témában, sosem faragtam még életemben Androidot, plusz nem szeretek fércmunkát kiadni a kezemből és pláne nem akarom hogy ebből valakinek kára keletkezzen. Ennyi a történet.
    Más:
    Nem véletlenül kaptál Szakértő rangot így inkább ebben a témában (Android) rád hallgatok. Azt azért elárulom, hogy egyike vagyok azoknak akik mindig megfogadták azt amit írtál pl a ZTE Blade topikban és sokat tanultam is belőle. Ezért én pl megérdemeltnek tartom hogy megkaptad, mert elismerem a tudásodat. A stílusod az más kérdés (magas ló), az nem változott évek óta, de valahol ezt is megértem, én is tudok piszkosul kioktató lenni olyan témában amit kenek-vágok.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák