Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz pruf #56711 üzenetére

    A Neken N6 egy olyan hardverrel rendelekzik, ami már bizonyított. az MTK6582 még új, ami nem feltétlenül jelenti sem azt, hoy jobb, sem azt, hogy rosszabb. Mindenesetre ha szeretnél ezt-azt változtatni, akkor nem feltétlenül az a jobb választás - ahogy akkuban is gyengébb. Formában, esztétikumban, pár apróbb más paraméterben pedig az a jobb - tőled függ, hogy neked mi a fontosabb. Ha NFC-t akarsz, tudod, melyiket válaszd. Ha fullHD-t akkor is. Nagyobb akku, keskenyebb kivitel és így tovább. Készíts magadnak egy listát, melyik a fontosabb. Nagyjából egyformának tűnnek. Árban most a Neken olcsóbb.

    Vagy vedd meg a 2GB-os verziót drágábban, az még jobb ajánlat. Esetleg gyűjts össze még 19 embert rá, akkor talán 220-ért is megkaphatod második áron. Az nagyon megérné...

    A kamerát illetően: magad is leírtad a lényeget - interporált a kép. A leírt adatok pedig gyakran inkább iránymutatásnak jók...

    Vámolást illetően: mostanság a Pandawill szinte mindig fennakad, de pont egy Neken N6 nem akadt fenn egy illetőnek nemrég. Nem lehet tudni, senki nem fogja neked megígérni.

    mdav88
    Ne próbáld meg a Thl ROM-ot, nagy baj lesz!

    Érdekes látni ezt a G3T-hódítást. Gyakran előfordul, hogy egy-egy készülék egy adott országban nagyon népszerű lesz, mint nálunk a G3T. Egyáltalán nem rossz készülék, de persze nem is jobb mint más, szóval nem leszólni akarom, csak érdekesnek találom.

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák