Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    Sziasztok!

    Konkrét elhatározás még nincsen, de közeledik a karácsony, és kezd igen csere-éretté válni a most használt készülékem (Samsung Galaxy Ace), plusz elegem van abból, hogy két telefont cipelek. Ezért kérném a segítségeteket. :)

    Amit szeretnék:
    - 5' alatti kijelző (4,5/4,7)
    - dual sim foglalat
    - rootolható rendszer (a mostani telefonommal anno eleget műszerészkedtem, úgyhogy némi, de tényleg csak érintőleges ismereteim vannak az androidról, magyarul: tudom mi az a recovery, mi az a cwm recovery, és alapszinten tudom is használni)
    - viszonylag gyors és időtálló hardver (a tesztek szerint simán jó nekem az MTK cpu, de azért abból jó lenne az MT5689, vagy talán ennek a T változata, másrészt szeretném ezt a készüléket is 1,5-2 évig használni, azaz jó lenne ha az újabb android kiadások is ráhegeszthetőek lennének, legalább egy ideig)
    - nagyon max 200 dollár, de inkább alatta, a 150$ körüli lenne a nyerő.

    Ez alapján nézegetem a készülékeket. Az etotalk.com szimpatikus lenne, főleg a saját fejlesztésű, pre-rootolt rom miatt, de eléggé húzós szállítási költséget tolnak rá (DHL 25$ körül van), tmallbox-nál, meg geekbuying-nál nem rootolt a készülék.

    Eddig a Cubot GT99-et nézegettem, vagy a Xiaocai X9-et. Az előbbinél a "márkásabb" (az?) név a csábítóbb, az utóbbinál a vékonyabb méret, és a forma is jobban tetszik.

    Kérem, hogy segítsetek a döntésben! Ha van még olyan készülék, ami belefér, akkor azt is megköszönném, ha megírnátok.

    U.i.: nyilván a garancia rizikó-faktort vállalom, de azért az is számítana, ha olyan gyártó lenne, aki belátható időn belül (max. 1-2 hónap) foglalkozik az esetleges garanciális igényekkel.

    [ Szerkesztve ]

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák