Új hozzászólás Aktív témák

  • XM-L T6

    tag

    válasz gjoe #48457 üzenetére

    Sziasztok!

    Nemrég vettem egy No.1 S6-ot. Nem Kínából vettem. Itt Magyarban sikerült megvennem pár hetesen. El kell mondjam, hogy elég pozitívat csalódtam a telóval kapcsolatban. Évek óta nézem ezt a topikot, és évek óta szerettem volna egy olcsó de jó, és használható dual sim androidos telefont.

    Tapasztalatok:
    Nem sokszor volt a kezemben eredeti S4, és nem is tudtam még egymás mellé tenni a kettőt, de szerintem megegyezik teljes mértékben a két teló.Vékony nagyon vékony! Előtte ZTE Bladem volt. Most egymás mellé téve a kettőt ég és föld. Méretben és vastagságban is.

    Gyorsaság
    -ról annyit, hogy nagyon gyors. Nem tudtam megakasztani. Talán a play áruháznál volt egy kis akadás, amit szoftveres problámánk könyvelek el. De egyáltalán nem zavaró!!! 1 másodpercre zökken meg a képernyő de az is csak néha.

    Gps
    jó gyorsan fog jelet. Bár kellet vele mókolni. Fifo kolléga belinkelt leírása segített ami szerintem minden MTK tulajnak jól jöhet! Ez itt!! Ájgó és Szyígic gond nélkül megy!

    Wifi
    és a play áruház gyors, gyorsabb mint a Galaxy S2-nél. Tesztelve!

    Dual sim:
    Kezeli gond nélkül mind a két kártyát. T-mobile + Voda. T-nél volt gond, hogy az egyik szám hívásánál és fogadásánál eldobta mind a két GSM modult, megszűnt a térerő, majd azonnal visszajött. Hangsúlyozom, hogy csak egy számnál volt. Bármilyen számról 20-30-70-esről fogadtam vagy hívtam nem volt gond! Megoldottam úgy, hogy megcseréltem a két kártyát a SIM slot-ban. Azóta ezzel sincs gond. Tökéletesen működik azzal a számmal is ami korábban problémás volt.

    Kamera:
    Nem a legjobb, de ha valamit le kell fotózni gyorsan arra megteszi. Én amúgy sem nagyon használom. Ha fotózni kell akkor arra ott a digitális fényképező.

    Akku:
    2600MAh ami napi használat mellett szerintem 1-2 napot bír. Még nem tudom pontosan, mert én naponta töltöm.

    Ami most bosszant, hogy a képernyő elforgatás nem működik, hiába kapcsolom be vagy ki. Ma még működött! Elnyomtam volna valamit? Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? Nagyon bosszant, mert az Ájgót fektetve is akarom használni. Írja meg akinek van ötlete.

    ROM Manager nem ismeri így még nem tudtam ROM-ot cserélni, vagy menteni, pedig menteni nagyon szeretnék baj esetére. Valakinek leírása, hogy hogyan kell bakup-ot készíteni ROM Manager nélkül? Írjátok meg léccí. :K

    Kijelző:
    Nem AMOLED de nagyon jó!!!!! Kollégán S4 minije mellé téve csak a fekete szín mélységében van különbség ami az AMOLED-nek köszönhető. Betekintési szög kiválló, napfényben is jól látható!

    Remélem tudtam segíteni egy kicsit azoknak akik e teló megvételén gondolkodnak. Szerintem a legjobb vétel feltéve ha évekig menni fog

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák