Új hozzászólás Aktív témák

  • gipsztigris

    addikt

    válasz maj-viktor #50297 üzenetére

    A760-at Fiamnak vettem, kb. egy hete használja.

    -Összességében egy nagyon kulturált (olyan Lenovo-s) összeszerelési minőség, használható kijelző, elfogadható fényerővel. Akksi durván másfél napot bír automata fényerővel, rengeteg facebook, sok zene, és egy kicsi játék mellett.
    - Root, CWM recovery elérhető, gyorsan megoldható. Spanyoloknál elég sok főzött rom van hozzá.

    Ez a Qualcomm MSM8225Q SoC grafikában nem szaggatja az istrángot (Adreno203) de mindennapi használatra teljesen megfelel. Böngésző sebessége hozza a négymagosoktól elvárt szintet, GPS vétel kiváló, Wi-Fi vételkészség rendben van. Kertben, kb. tíz méterre a routertől egy 38cm-es falon keresztül JÓ jelerősséget produkál, nem dobja le magát a hálózatról. Két SIM-es üzemben nem próbáltuk a telefont.

    -Az APN konfigurációval volt egy kis bajunk, de sikerült megoldani. Úgy tűnik sikerült találni működő Viber-t is -elképzelhető, hogy ROM függő a dolog, mert van akinél ez az .apk sem megy-, mindenesetre nálunk működik a Viber.

    -Sajnos egyetlen dolgot még nem sikerült megoldanom, a TTS hangokat. Vocalizer TTS telepítés után sem látszik, nem lehet kiválasztani. Svox-al még nem próbáltam.
    -Kamera átlagos 5Mp-es, videó felvétel átlagos, max. 720p videókat készít. Ha nem esküvői és nyaralási fotókat akarunk készíteni, a célnak megfelel.
    Ennyi idő után azt gondolom, hogy nem volt rosszabb választás mintha egy MTK-s Lenovot vettünk volna. Akinek nem feltétel a HD kijelző, annak egy jó alternatíva lehet az MTK-s készülékekkel szemben. Minidealtől vettem 109USD-ért,+ ÁFÁ-t fizettem rá.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

Új hozzászólás Aktív témák