Új hozzászólás Aktív témák

  • Banyu

    csendes tag

    Sziasztok!

    Most vagyok ott a kb 2,5 éves samsung S8500-ommal, hogy dühömben rendelek valamit, gyorsan körbenéztem a kínálatot, ami tetszik:

    - Jiayu G4, ami fasza és 3000mAh-s akksival is kapható, de nem FULL HD, csak HD 4,7"-be passzírozva, 230-290 usd között. (Ebből a 2GB RAM-os változat kerül 290 usd-be, ha jól láttam.)
    - THL W11 igen tetszetős darab, ellenben csak belső akksi... és ez nem szimpatikus valamiért nekem. Full HD és láttam 275 usd-ért rootolva.
    - Zopo C3 is játékban van, árban-tudásban, hasonló a THL-hez.

    Ami szempont, a kamera és a zene, net, wifi és a ne kelljen éjjel-nappal tölteni, mert a Samsungom már kritikán aluli mértékben zabálja az akksit, ezért feltöltött csere-akksival hordom és sokat utazom, közben persze használom a készüléket. Eddig nem filmeztem, mert kicsinek találtam a 3,3”-et hozzá, de az újjal szeretnék és ott előny a FULL HD, viszont a Jiayu 3000mAh-s akksija kecsegtetően hangzik a másik két modell 2000mAh-s akksijával szemben, bírja is tovább addig, van valakinek tapasztalata? Vagy vegyek egy Power bank-ot, tegyek a mAh-ra és a másik kettőből válaszszak. :D Egy barátomnak van Zopo C2-je, meg van vele elégedve, azt láttam is szép, tudhat a THL annyival többet, hogy inkább azt a belső akksis ellenszenvem ellenére?
    banyu

Új hozzászólás Aktív témák