Új hozzászólás Aktív témák

  • iMaverick

    addikt

    válasz andatti #40369 üzenetére

    "Mit is írhatnék zárszóként? Lehet furán hangzik, de az említett hibák és "érdekességek" ellenére elégedett vagyok a készülékkel. A mindennapi használat közben nem tapasztaltam kirívó gondokat, és hát mutasson már nekem valaki olyan készüléket, ami gyárilag tökéletes!"

    No igen! Ezzel 2 gond van:

    1, az eredeti cikket csak moderátor tudja módosítani, így meg kissé macerás karbantartani a cikket.
    2, mint fentebb a mobilnet kapcsán felmerült, mit nevezünk "mindennapi használatnak"? Speciel elég ritkán kapcsolom be a GPS-t, a kamerával meg úgy ahogy el voltam.

    A mostani Amoi-on a GPS mindenféle trükk nélkül talál jelet offline navigációval is, miközben a fotók (a Haipai-hoz hasonlítva) tűélesek lettek... (Persze a GPS-t most sem használom napi szinten, de megnyugtatóbb a tudat, hogy beröffentem és mindenféle varázslás nélkül működik.

    Ami ugyancsak nem tetszett a Haipai-nál, hogy momentán lesz@rt@k a felhasználókat: support az gyakorlatilag zéró jelleggel volt. Amiket találtam a neten, azok mind ilyen modderek és szakácsok által mókólt verziók voltak, ott meg a működésre a gari...

    A cikk végi pro-kontra is változott már azóta (akarom mondani a "világ" ment el mellette):

    Pro
    - ár (ez már ugye nem aktuális)
    - korrekt vas (kijelző, proci) (ez sem aktuális)
    - dualsim (főleg ha valaki erre hajt) (itt a dualsim-es topicban ez marginális kérdés)
    - 4.1-es JB (ugye a 4.2 a legfrissebb, de ez egyelőre inkább a Nexusok privilégiuma) (ez lassan inkább 4.3 kellene hogy legyen)

    Kontra
    - frissítések hiánya (egyelőre) (ez azóta is probléma)
    - videók kezelése (ez gondolom a SOC, MT6577 hibája, illetve hardveres limitje lehetett)
    - magyar nyelvet nem ismeri (erre utólag találtam megoldást, sőt hungobongo kolléga cikkje alapján valószínűleg le tudtam volna magyarítani)
    - GPS-es macera (no comment)

    Oké, nem állítom, hogy ez amit nézegetsz, biztosan ilyen nyűgös lesz, de a magam részéről a Haipai-t mint típust elfelejtettem...

    [ Szerkesztve ]

    "Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák