Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Zeki #39711 üzenetére

    Én ennyiért nem vennék 6577-est már és szerintem mindenki így van ezzel akit kicsit érdekel a telefon hardveres része. Köszönő viszonyban sincs egy 6589-el. Ha mondjuk egy S4 Krait magos vagy Cortex A15-ös lenne az a 2 mag egy jobb GPU-val megtámogatva akkor nem mondanék semmit, de mikor azonos áron egy nagyságrendileg sokkal erősebb hardverrel szerelt és még márkában is azonos (értesd nem valami noname semmilyen telefon) telefont kapsz, akkor gondolom te sem gyengébbet veszed.
    6589 Key Lime Pie kompatibilis is, ezt se szabad elfelejteni (persze kérdés hogy fog majd frissítést is kapni, de talán ez is szempont.
    Abban egyetértünk hogy Samsunghoz képest mindegyik sokkal jobb, de ennyiért lehet nézni szerintem jobb hardvert is, még csak nem is olyan árat mondott ami küszöb lenne 4 magosoknál, 250$-ért van miből válogatni.
    Egyébként meg megkérdezném először hogy mi akkor az elképzelés küllemben, mert csajoknak se egyforma az ízlése. Fehér telefonok meg általában bejönnek a nőknek, de ez már tényleg off, csak azért írtam, mert szerintem lehetőség szerint hardveresen is a legjobbra kell törekedni, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák