Új hozzászólás Aktív témák

  • szabopeter73

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!
    Kb. 1 hete használok egy thl w7s telefont, amit minidealen rendeltem.
    Eddig nagyon pozitiv a tapasztalat szinte minden téren. Kb. 2 hét alatt itt volt sg posttal, vámmentesen. Mivel a honlapon elirták és 4gb helyett 8 gb-osnak tüntették fel, ezért felajánlották, hogy vigaszdijként küldenek egy 16 gb sandisk microsd kártyát és két kapacitiv tollat, amit persze nagy duzzogva elfogadtam, mert tudtam, hogy egyébként ez a teló 4 gb memoriával szerelt.
    2 akksi, tok, plusz hátlap, töltő, füles, eu töltő volt a dobozban, meg afentiek, és egy plusz fólia, mert a telón is van, ami egyébként meglepően tartósnak tűnik. Az egész készülék minőséginek tűnik, nem recseg, passzentosak az illesztések. A kijelző nem kicsi 5,7 coll, de nagyon szép a képe. Gyors, stabil a rendszer, semmi fagyás. Az akksi 2 napot nekem simán elbír, de átlagos piszkálással 3 napot is- éjszaka is bekapcsolt wifivel.
    A telefonálás során tisztán érthető a másik fél, és a mikrofon is rendben van.
    Ami kicsit zavaró, hogy este, sötétben, ha esetleg háttérből valamilyen kis fényforrás pislákol, akkor automata fényerőnél ugrál a fényerősség a kijelzőn, így én ilyenkor stabil közepes erősségre veszem és így már nincs gond, nappal pedig nem feltűnő.
    Én egy kinai appot találtam rajta, de egyébként magyar nyelvű és 4.2.1 android.
    199 dodoért eddig ez egy minőségi vétel, remélem nem lesz vele gond.
    Csak ajánlani tudom.

Új hozzászólás Aktív témák