Új hozzászólás Aktív témák

  • Stiletto107

    csendes tag

    Sziasztok,

    Pár info az X18i-ről. 1 heti tapasztalat alapján. (hátha valakinek érdekes lehet) :)
    Elsősorban nagyon lassú. :(
    Viszont minden funkció nagyon jól működik.
    A wifi erős és stabil, a BT is igen jól muzsikál.
    A 3G nálam teljesen stabil és HSDPA-n is megy jól elég gyors is.
    A GPS is jónak mondható. Megy rajta minden ezzel kapcsolatos dolog. Én iGo8-at használok. Hibátlanul dolgozik.
    A képernyő felbontása jó és éles (800x480) majdnem minden körülmények között tökéletesen látható. Nagyon erős napsütésben persze ez sem tökéletes.
    A 2 SIM kezelés jól működik. Viszont a beszélgetések közbeni hangerő sajnos már nem a legjobb, lehetne hangosabb is. Amúgy tiszta a hang, érthető is.
    Én root-oltam és tettem fel rá jó pár alkalmazást, egyenlőre szépen ketyeg az összes, semmi gondom nem volt még. AnTuTu eredménye 1689. Ez van. Gyenge a proci. Ezért is lassú ekkora képernyőnél. Az alkalmazások azonban szépen futnak, eddig nem tapasztaltam komolyabb akadást. A lassúsága főleg a képernyő váltásoknál jelentkezik.
    2.3.6-os droid működik rajta. Nekem tetszik, bár biztosan van főzöttben sokkal gyorsabb is és jobb is. Tervezem a cseréjét.
    Fényképezője nem nagy szám, de amire én használom pont jó. Elég fénynél jó képeket csinál, sötétebb viszonyoknál vacakabbakat. Vaku nincs. csak egy villanó, de elég gyengus. Sajna autofocus nincs. :( Ez kellene a leginkább. Az aksi egész jól bírja. nálam klb 1,5 napot húz. Pedig elég jól nyúzom. Ugyan ennyi használattal a Galaxy Ace-m kb. 2napot bírt.
    Összességében az árához képest(32.500.-HUF merimobiles) elég jónak ítélném.
    Ha valakit nem zavar, hogy lassan vált a képernyő akkor sztem jó választás lehet. Bár én váltani fogok egy nagyobb procival szerelt példányra. (engem zavar a lassúsága)
    Ha valakinek tudok segíten ezzel kapcsolatban, írjon, szívesen osztok meg tapasztalatot!

    Üdv...

Új hozzászólás Aktív témák