Új hozzászólás Aktív témák

  • flash pete

    tag

    válasz Sanyesz. #14477 üzenetére

    Egyszerű oka van az eladásnak. Kaptam egy másik telefont amiért az illető hetekig küzdött hogy megszerezhesse nekem. Én meg örülök neki és azt használom.
    Mielőtt még az összes konspirációs összeesküvés elméletet legyártanátok, a képek a hirdetésben vannak, amiket a teló készít.
    Az hogy nincsen a külföldi oldalakon sem ilyen találat az is azt bizonyítja hogy jó telefon.
    Vagy azt hogy leejtettem, beraktam a mikróba vagy vizes lett vagy ki tudja. Akinek kell viszi. Gyanus vagyok :) Akkor ne vegyetek használtat inkább húzzátok be valamelyik online shopból. Azok sokkal kevésbé gyanusak. Lehet csinálok egy oldalt vmelyik kinai szerveren és ilyen telefonokat fogok árulni és küldök egy jó nagy semmit. Melyik a gyanusabb, ami itt van elérhető vagy amiről fogalmad sincs hol landol a pénzed na meg a maradék ami a számládon van / volt. :)
    Javaslom a személyes átvételt és majd meglátod a Q7-esem, amiről majd szintén az jut az eszedbe juj biztos hogy ettől a stricitől fogom megvenni a telefont vagy az hogy biztos hogy ezzel a nepperrel kell üzletelnem?
    Melyik a megfelelő élethelyzet amikor nem gyanakodsz? Ja tudom, az amikor tőled vásárolnak. :R és megnézik a megbízhatóságod :) 0/0 végülis nem rossz :D

    [ Szerkesztve ]

    Minden PÜ-re hamar megy a válasz!

Új hozzászólás Aktív témák