Új hozzászólás Aktív témák

  • norbz

    csendes tag

    válasz cappa72 #1401 üzenetére

    Szia!

    - Wifi hotspot, usb tethering és wifi direct menük vannak benne, de még egyiket sem próbáltam. Ezek már az x18i-ben is megvannak, ott sem próbáltam sose :)
    - Nagyon még nem tudok róla normál használati infot. Feltettem a widgeteket amiket használni szoktam: óra, időjárás meg power controls widget. Töltöttem le gmail appot és beállítottam auto syncre.
    Így jelenleg 266MB használt, 209MB szabad.
    - Xperia S klónnak árulják, de a méretei alapján inkább Xperia P. A gombok máshol vannak rajta, úgyhogy szilikon tok biztos nem lesz rávaló. Az x18i-ben SE BA750 akksi van, ebben viszont már valami más. Méretre hasonló, de van rajta egy igazító bevágás és a szélei szögletesek. Az akksin pedig az áll, hogy original x26i battery :) Ettől függetlenül, hozzáértő biztos meg tudná mondani hogy milyen akksinak a másolata.
    Én ilyen kihúzó füles műbőr tokot használok. Az x18i-hez rendeltem Xperia Arc tokként, na az ehhez is tökéletesen passzol.

    Közben sikerült életre kelteni a Play Store-t, kellett neki egy clear data a play store és a google services framework appokon majd egy telefon restart.

    Mivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D

Új hozzászólás Aktív témák