Új hozzászólás Aktív témák

  • paolinho

    őstag

    válasz tibcsi0407 #134177 üzenetére

    Noha egyáltalán nem vitatom, hogy igazad van, de én is osztom junkpod kolléga véleményét. Én ez év februárban vettem egy LeEco Le Pro 3-ast. Túlzás nélkül állítom, hogy (saját igényeim szerint) eddig ez életem legjobb telefonja. Mondom ezt úgy, hogy elsők között vettem anno egy OP5-öst, amit közel 2 hét teszt után inkább visszaküldtem, és a LeEco mellett maradtam. Nem éreztem a két készülék között azt a különbséget, ami 50e Ft-ot (vagy ma már inkább többet is) megért volna. Nem akarom részletezni az okokat, mert senkit nem szeretnék megbántani, aki az OP5-tel elégedett, hiszen az egy igazán jó készülék.
    De visszatérve a LeEco-ra, jelenleg a bb72-féle 23S gyári rommal használom, amiben köszönhetően többek között Neked hibátlan a magyar nyelvű opció.
    Sajnos nyár elején bringázás közben kicsúszott a zsebemből, melynek következtében elrepedt a képernyő. Ezt hozzávetőleg 8e-ért tudtam orvosolni az Aliról egy eredeti LCD beszerzésével, amit magam ki is tudtam cserélni. Én úgy gondolom, hogy az alkatrész kérdés lehet, fontos szempont, de olvasgatva itt a fórumot, az általam (saját hibám okán) is cserére szoruló LCD-n kívül legfeljebb az USB csati port szokott még elfáradni más telefonokon. Ezt ehhez a típushoz is kapni még, bár nálam patent szorosan megy be a kábelvég a mai napig. Én általában 1-2 évig használok egy telefont, de szerintem, ha e két hardver elemen kívül sok minden mást is cserélni kellene ennyi idő alatt, akkor azt a telefont jobb elfelejteni.
    Én is sajnálom, ami a céggel történik, de ettől még az eddig gyártott termékei minőségi készülékek, amit csak ajánlani tudok mindenkinek.
    Viszont hagy kérdezzelek már meg, hogy az általad is említettet LeEco.Re-n felbukkant egy Full Multi Pro3-026s rom By tora33 a készülékhez. Szóval érdemes erre frissíteni a jelenlegi 023S-t? Vagy ha Neked nem, esetleg másnak van vele valamilyen tapasztalata?
    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák