Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    sziasztok
    teljesen spontán vettem egy oukitel k6000 pro-t. (fél éves, 25K, egyelőre úgy tűnik, megérte)

    lenne néhány kérdésem:

    1. az ujjlenyomat olvasó beállítottam, és tetszik, hogy lezártból egyből aktivá válik a képernyő. de csak akkor, ha a power gombbal kapcsoltam ki. ha a "screen off" widgettel, vagy a "greenfy sreen off" widgettel kapcsolom ki, akkor nem működik, csak annyit csinál, mintha a power gombbal kelteném életre: lezárt kijelző, amit először felfelé kell húzni, aztán feloldó mintával kinyitni. tehát duplán kell kioldani, ami szívás.
    pedig néha egyszerűbb a kijelzőn kikapcsolni, vagy a home gombot hosszan nyomni a screen offhoz. mint átnyúlni a power gombhoz.
    ennek mi lehet az oka? lehet ezen javítani?

    2. van valakinek tapasztalata a telefon IP64 védettségével? az mint jelent a gyakorlatban? a jack és az usb-n kívül elméletileg szigetelt? az IP után a 6: Teljes mértékben védett por ellen, a 4: Fröccsenő víz ellen védett minden irányból (nem károsító mértékű szivárgás megengedett). próbálta már valaki, ha csak véletlenül is?

    3. az android gombok viszont elég gázok, csak festve vannak, nappal is alig látszanak.nem tudtok valami felragasztható akármiről, ami kiemeli ezeket a környezetükből? hogy legalább kitapintható legyen, hol vannak? valami, ami vezeti az áramot? akár DIY...?
    Az android 6.0-ban nem lehet valahogy belevarázsolni a szoftveres vezérlőgombokat a kijező aljára? rootolás után igen, úgy lehet, de így alapból nem lehet? esetleg tudtok valakit ajánlani,aki gyorsan és fájdalommentesen megrootolná? esetleg feltenné rá az android 7.0-t, vagy valami normálisabb főzött rom-ot? (nekem a Note 3-on lévő Jelly Bean volt és maradt az etalon, a fehér hátterű fapados dizájnú note 4-et egy hét után kihajítottam)

    4. a kijelző dizájn, (felület) borzalmas, minden app egy színes buborékéban (golyóban, körben) van benne, baromi nehéz megkülönböztetni őket. nem beszélve a rendszerikonokról (térerő, töltöttség,gps stb. azokat csak az apró betűs nevük alapján lehet megismerni, amúgy totál egyforma szürke (fehér) paca mind. aki ezt a dizájnt kitalálta, megtervezte, engedélyezte, azt örökre el kellene tiltani... mindentől! nem tudok ajánlani valami skint, vagy bármi megoldást, ami normális (klasszikus) ikonokat rak ki? amitől az egész úgy néz ki, mint egy régi Jelly Bean...

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák