Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz citkar #127400 üzenetére
Szia! Nem kapcsolták le a 3G-t sem. Mégis az összes telelfon ami "csak" 3G képes az itteni vélemények alapján egy sz@r készülék................ Jövőre meg a B20-as is az lesz A cégnél nincs más csak mobilnet routeren keresztül szigorúan 3G de simán működik róla két lapos akadás mentesen. Ha én youtubeot nézek a kollégám még simán használja a levelező szervert. Tehát a 3G is gyorsan leíródott annak ellenére, hogy nem rossz. Pont így lesz ez a 4G-vel is. Nem kapcsolják le e "márkpettingesen" beleverik az emberek fejébe azt, hogy csak és kizárólag az a jó.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
atee_13
őstag
UTC 9:00 az idehaza 1:00?
-
citkar
addikt
válasz svgyula #127402 üzenetére
Szerintem rosszul látod. Sokan elvannak most is 3G-n, az a problémás, amikor nem csak 4G, de 3G sem érhető el és sajnos ez néha a B20-on múlik, ezért hasznos ez a térkép. Sokaknak segít eldönteni kell-e a B20 vagy sem. Ha olyan helyen laknék, ahol B20 nélkül csak Edge lenne, engem is érdekelne.
Persze vannak a "csakazértisB20" igeszórók, velük nem lehet mit kezdeni, mások más területen ragadtak le bizonyos dolgoknál (csak az OMO intelligens mosópor, csak a dízel, csak lúgosítás stb...), de sokan (köztük én is) nagyon jól elvagyunk 3G-n, mindemellett belátjuk a 4G és a B20 ésszerű előnyeit (mert kétségtelen, hogy vannak előnyei) csak egyeseknek, pl nekem feleslegesek jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz citkar #127404 üzenetére
Témához kapcsolódóan (nem csak konkrétan neked):
Vodának jó a 3G lefedettsége (bár azért vannak bőven fehér foltok, hiába jelöli kis városunkat nagyon pirosan a térképen (voda saját lefedettségi térképe), akkor sincs fél városba 3G), 4G lefedettsége sokkal kisebb már (és jellemzően B20-as).
Másik két szolgáltató 3G lefedettsége viszont nagyon gyenge, ellenben 4G év végig 98%-os lesz és mivel nagyobb városokon kívül közös B20-at épít a két T-s szolgáltató, így nagyrészt ez is lesz.
Szóval vodával el lehet lenni 3G-n, de másik kettő szolgáltatónál el lehet felejteni, 4G lesz a jellemző. -
-
Ájvé
veterán
válasz Rawulf #127410 üzenetére
Nyilván, Voda 3G sincs 900 Mhz nélkül, ez pont olyan, mint a 4G 800 Mhz.
A lényeg, hogy szolgáltatótól is nagyban függ a lefedettség és hogy mi elérhető helyileg.(#127409) citkar:
Mindenki általánosan beszél csak a 3/4G-ről, de senki nem nézi az egyes szolgáltatók sajátosságait, pedig ez lenne az elsődleges és utána lehet gondolkodni, hogy személy szerint, helyileg, milyen igényt, melyik szolgáltató tudja a legjobban nyújtani.[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
sziasztok
megkértek, hogy nézzek utána egy telefonnak és inkább hozzáértőbbeknél érdeklődnék:
miután tönkrement a Blackview BV5000 készüléke és megcsináltatni nem érdemes, ez lett a kiszemelt: Samsung Galaxy J5
rendben van ez, vagy van esetleg ebben az árkategóriában ilyesmi tulajdonságú, de jobb dual simes vétel?
kösziOne Ring to rule them all
-
ablack
senior tag
válasz viktorhu #127399 üzenetére
B20 nélküli telefonnal felhasználási szokástól függ melyik szolgáltató a jó.
Aki sokat jár vidéken Vodafonnal legalább 3G lesz. Még a másik két szolgáltatónál B20 képes telefon hiányában lehet hogy az adott területen semmi se lesz (csak 2G), mert a 3G lefedettségük nem valami jó.
Aki nagyobb városban él, nem sokat mozog, annak pedig a másik kettő szolgáltató lehet jobb, mivel ott nem mindig B20-on adják a 4G-t.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Azért egy olyan telefont megvenni, ami nem működik az összes hazai frekvencián, olyan mint itthon jobbkormányos autót venni. De hát kinek mi! Vagy ízlések és pofonok.
wallee86: Írtam is, hogy kinek mi. Ha neked ez így jó, hát persze, de ha mozogsz is, vagy el akarod adni ez inkább előnyt jelent, mint hátrányt és nem is igazán drágábbak a b20-at is tudó mobilok.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
wallee86
csendes tag
válasz KamuMazsola #127421 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Nekem alapból megfelelő a B20 nélküli 4G, ha használom. Mert alapból 2G-n használom a telefonjaimat! Nettó hülyeség, amit, leirtal, kinek mi fontos, mire áldoz többet! Vagy nincs igazam?
-
nyisziati
veterán
B20 nap már rég volt...
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
sziasztok.Anyukámnak keresek egy olcsó és kis kijelzős androidos telefont.Ma kaptam hírlevelet amiben ez a típus szerepel:
Bluboo Mini elsőre nagyon szimpatikus.Nem kell a 4G szóval ha hazai hálózaton megy a 3G az bőven elég,de mivel anyukámnak lesz mennyire lesz ez vajon full magyar nyelvű? Illetve ezek az előrendelések hogy működnek?Még soha nem rendeltem pre-order terméket. Illetve jól sejtem hogy ez még vám és áfa mentes árban van? -
Rawulf
őstag
"és nem is igazán drágábbak a b20-at is tudó mobilok" - Naná, hogy nem drágábbak! Ugyanis pont a prémium kínai gyártók halogatják (halogatták) a B20 beépítését alapfelszereltségként, míg középkategóriában "hemzsegnek" a B20-asok.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
ekrisztian
őstag
Igen, csak épp a jobb kormányos Subaruja 600.000Ft ami itthon bal kormánnyal 2milla.
Van aki nem akar áldozni B20-ra.
Eddig én se. De ma változott, mert nejem böngészet 4g-n ahol én 2g-se, by Telenor.
Úgy hogy kell az a bal kormány.... -
svgyula
addikt
Szia! Nagyon rossz a hasonlatod! Mert ha azt írnád, hogy olyat aminél nem lehetne a kormányt mindkét oldalon használni, nem veszek! Ez közelebb lenne! Ugyanis a hazai b@aromság a jobbkormányos autó! De még így is sántítana ugyanis a telefonnak ez csak egy kiegészítő funkciója és nem befolyásolja az alapfunkciót. Én inkább az autóknál az ülésfűtéshez hasonlítanám! Akinek nem elég a normál fűtés.....................
(#127424) Arween
Szerintem ilyen minőséget kapsz a tecsoban is ott meg ugye van rá garancia is. A beex szerintem pont ilyen "minőség" Ha anyukád nem egy kocka akkor az is pont olyan jó lesz neki. Ha meg kocka akkor a Blub-Blub sem lesz neki jó[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz Rawulf #127431 üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből. A saomi s1 mióta 50$-os telefon? Szeretem ezeket a hozzászólásokat amikor valaki kinéz egy pénztárcájához és a fájdalomküszöbéhez közeli árú telefont és egyből mindenki bedob egy jóval drágább (2x) készüléket.
-
Zeki
nagyúr
válasz RVR400 #127438 üzenetére
A lányomtól megvenném a Xiaomiját. Csak nem adná el, mg amúgy is rózsaszín. Ja,akkor mégse venném meg magamnak.
A Redmi 1S használtan is lenyomja az új olcsó belépős telefonokat.
Én őszintén megmondom, olcsón okostelót és újonnan, senkinek sem tudnék jó szívvel ajánlani.
Vannak prepaid akciók, ahol függő olcsó Alcatelek meg Lenovok vannak, de 1GB RAM alatt egyiket sem venném. Itt vannak független, használt Lenoovok. -
RVR400
veterán
válasz #79335424 #127439 üzenetére
Van pár ismerősöm, aki nem tesz félre pénzt sosem, hanem mindig megveszi a használt 2-3 éves telefonokat. Fél évnél egyiknél sem ment többet a teló. Elhiszem, hogy 10-ből van 1, ami mégis tovább fogja bírni, de ez túl nagy lutri, még ha az ember nem is akar pénzt áldozni. Mondjuk 2 év alatt legyen 60e Ft, amit használt telókra ellő az ember (4*15e Ft). Így mindig van egy 2-3 éves telefon. Ha elköltene 30-at egy újra, akkor 2 év múlva lenne nála egy 2 éves teló, és megmaradna összességében 30e Ft-ja, amiből megint csak vehetne egy akkori újat (ráadásul a régit eladhatná egy olyannak, aki ezen még nem gondolkodott el). Persze mindenki magának osztja be a pénzét, csak számomra ez érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz RVR400 #127442 üzenetére
2-3 éves az tényleg erős, de 1 éves telót még símán lehet használni másfél évig. Sztem az jobb, mint egy dzsunkafon újonnan, és lehet, hogy két éves korában is megéri egy keveset rákölteni. Én nem vagyok különösebben árérzékeny, de most a felső szegmensben sem találok olyat, ami számomra bestbuy lenne. Úgyhogy kapott a két éves ZP999 -em egy új USB portot (kb. 10 Dollár), meg egy új akkut, és megy tovább.
-
nyisziati
veterán
válasz RVR400 #127442 üzenetére
Ez teljesen így van, nekem is vannak ismerőseim, akik így vásárolnak, akár 40-ért (!) telót (Samsung). Aztán fél év után kijelzőcsere 25-ért.
De ők mondjuk másban is ilyenek.
Úgyhogy ez inkább habitusfüggő.A GSM boltok meg vígan elélnek az ilyen emberekből, szóval nem kevesen lehetnek.
-
svgyula
addikt
válasz Rawulf #127436 üzenetére
Te elgondolkodtál már azon, hogy a szüleidnek használt telót vegyél? Nekem eszembe sem jutna! Magamnak pedig egy rossz álom inkább rémálom! lenne egy használt teló. Egy olyan ami esetleg olyan helyen is járt amire TE álmaidban sem gondolnál! De már nem szaglik mert letakarították
-
törölt tag
válasz KamuMazsola #127445 üzenetére
Ugyanazon a panelen van a mikrofon is, úgyhogy igen, az is rendbejött.
sbwolf:
Konkrétan a rendelést nem én intéztem, de majd rákérdezek. -
Rawulf
őstag
válasz svgyula #127447 üzenetére
Anyámnak odaadtam a régi, használt Sony W610i telefonomat, mikor besz*rt a telefonja.
Most meg hiába adtam neki idén egy új okostelefont... az istenért nem akarja lecserélni a W610i telót, amíg még működik (mondjuk eléggé vigyáztam arra a telefonra).
Mondjuk én már annyit szívtam a középkategóriás (értsd 40ezer és alatta) kategóriával, hogy kétszer is meggondolnám, hogy vennék-e low level kategóriás új telót."Please state the nature of the medical emergency!"
-
KamuMazsola
őstag
válasz #79335424 #127448 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem amikor tönkrement a mikrofon használtál mobilevoip appot? Nekem a telómon mikrofon miatt szintén cserélni kellett az usb panelt. Egyik barátom telojában szintén. Mi mindketten használjuk azt az alkalmazást. A nejem teloján nem volt használva és a lányaimén sem, nekik nincs mikrofonhibájuk. Persze lehet nem függ össze, de érdekes.
Üdv.: KamuMazsola
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest