Új hozzászólás Aktív témák

  • paolinho

    őstag

    válasz Milestone2 #125474 üzenetére

    Ezzel kapcsolatban még egy kérdés, ha nem haragszol: Te ismersz olyan embert tényleg, aki rendelt, és meg is kapott már ilyen készüléket? Mert akkor, ha akad ilyen, akkor miért nem nyilatkozik a telefonról?
    Már csak azért, mert ez szerintem alapjaiban mozgatná meg a Xiaomi kontra B20 okán vitázók táborát. Korábban ugyanis mást sem lehetett olvasni, mint, hogy csak ez a gyenge pontja a gyártó készülékeinek, most viszont igazán nem látom, hogy ez felrázta volna a közösséget. Senki nem beszél, senki nem nyilatkozik konkrétan róla. Nekem UMI Super-em van, és noha én meg vagyok elégedve a telómmal (igaz a kamerája felejtős), de azért figyelem pl. a Vernee Apollo Lite-ról szóló írásokat is, mint még sok más készülékét is. De a Xiaomi Redmi Note 3 Pro ebben a formában nagyon érdekelne. Az is érdekes, hogy hiába olvastam a készülék saját társalgó felületét, valami furcsa ok kapcsán ott sem "szedik szét" a témát. Feltételezem azért, mert akik ott beszélgetnek, még a B20 nélküli készülékekkel rendelkeznek, így vagy nem tudnak nyilatkozni, vagy nem érdekli őket ez a kardinális változás a márka kapcsán.
    Engem viszont nagyon érdekelne, hogy most akkor van B20-as Xiaomi, vagy nincs? Ha van, akkor jól ketyeg, vagy sem? Hihető-e a GeekBuying ajánlata, vagy kamuszagú az egész? (Én konkrétan kérdést tettem fel nekik, és hát mi mást is mondhattak volna, mint hogy persze, tudja a 800Mhz-et a telefon.)
    Jó lenne azt is tudni, hogy van-e benne magyar nyelv, és ha nincs, akkor lehet-e rá tenni egy másik rom telepítésével? Szóval, ha valaki konkrét tapasztalattal rendelkezik készülékről, kérem ne tartsa azt magába!

    KÖszi

Új hozzászólás Aktív témák