Új hozzászólás Aktív témák

  • b0bcat

    addikt

    Köszönöm mindenkinek a választ, aki vette a fáradságot és reagált! ;)

    devast:

    1) Köszönöm, láttam a listát az 1. hozzászólásban, sőt jártam is már mindegyik webshop oldalán. ;) A kérdés az volt, hogy most akkor mégis melyik a megbízható, amikor ellentmondásosak az információk. (Pl. a PandaWill dicséretet és lehordást is kapott már itt, bár inkább az utóbbit...) Elnézést kérek, de még csak kb. az egyharmadát sikerült visszaolvasnom a topiknak, pedig hosszú órákat töltöttem vele az utóbbi hetekben. :P
    2) Nekem a 256 MB RAM elegendőnek bizonyult ezidáig az Y200-ban, de tény, hogy eddig 2 db app-ot telepítettem rá. (Nincs többre szükségem telefonon. Inkább a tabletemre telepítek mindenfélét, de ott sincs két tucatnyinál több.) Ennek fényében gondoltam volna, hogy talán elegendő lehet a negyed giga RAM is, bár az is igaz, hogy vélhetőleg telepakolná a hölgy "szeméttel", és akkor be is lassulhat csúnyán... Fél giga RAM-mal viszont el lehet felejteni a <100 USD kategóriát. :O
    3) Google Play kompatibilitást nem nagyon lehet SoC alapján megtippelni, mi? Ilyenkor marad az ima? :D
    4) Milyen "érintős feature phone"-t ajánlanál 20 ezerig bezárólag? (WiFi mindenképpen kellene bele.) 20K alatt létezik egyáltalán nem előfizetéses alap droid?

    robit1973: Ez tiszta Y200 a tudása alapján. (Tényleg 16M színű a kijelzője?) Csak olcsóbb. ;) (Bár én 3 ezret fizettem az enyémért. Annál nem olcsóbb... :D ) Köszönöm a tippet!

    xhege: Én is első körben a VS2-t ajánlottam neki, de amikor utánaolvastam, kiderült, hogy annak a modellnek is vannak nyűgjei. (Bár az Ascend-emről is sok helyen sok rossz dolgot olvastam, ehhez képest az egyetlen hibája a készüléknek, hogy ha sokáig nem indítom újra, akkor kicsit "megzavarodik" az akkuidő visszajelzése, de így is 5-7 napot bír ki nálam egy feltöltéssel. :C )

    Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák