Új hozzászólás Aktív témák

  • robi1979

    aktív tag

    Az IOCEAN Rock-ról és eleve az IOCEANról mint gyártóról van valami gyakorlati tapasztalata valakinek? Specifikációk alapján nem tűnik rossznak, csak a név elég bizarrnak tűnik. A minideal európai - görög raktára - megbízhatónak számít?

    Vagy érdemesebb inkább várnom a Zopo Speed 7-re, európai központból 40$-os postával EU-s supporttal? Ez a két típus tetszik ami beszerezhető is az EU-ból.

    Valaki megfejtette már hogy a Zopo-nál hogyan működik a 40$-os kupon mert én nem értem. Ez fix kupon vagy sorsolásos? Azaz a rendelésrnél levonják a végéből a 40$-t - mert így akkor meg is lenne az ingyen posta - vagy megrendelem teljes árban és ha szerencsés vagyok akkor vissza kapok 40$-t?

    ZTE Blade S6-ot most honnan lehet beszerezni "jó árban"? A Comebuyos rendelésemet elhagyta a DHL, a refundra várok vagy 2 hete, közben a tokom meg már megjött hozzá. Így vadászom a ZTE Blade S6-ot mert tetszik - persze Comebuyos árban és nem 41$-os postával a Geekbuying Spanyol raktárából -. De ha mégsem találok ZTE Blade S6-ot akkor lesz egy eladó kristály kemény tokom az S6-hoz. Akit érdekel, priviben keressen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák