Új hozzászólás Aktív témák

  • Laza...

    addikt

    válasz b0bcat #101100 üzenetére

    Attól, hogy valamire rá van nyomtatva hogy Lenovo, még nem azt jelenti hogy a csúcs kategória. Talán az elvárásaid voltak magasan egy flirat láttán. Tipikusan egy low-cost teló, ráadásul a Lenovo mindig túlárazott a kategóriájában (kijelző, proci, ram, stb)

    Én meg azt mondom, igazán jó telót nem találsz 50k alatt, olyat igen, amivel ilyen vagy olyan, általad vállalt komprumisszummal együtt tudsz élni.

    Én pl. tipikusan az orvosi ló esete vagyok, nekem fontos a fényképező, a GPS, a kezelhetőség, a kijelző, és végül, de nem utolsó sorban: a beszéd hangszóró minősége! És biza, akár tetszik, akár nem, az 50k ársávban ezt nagyon keresni kell. A legjobb volt számomra ebből a szempontból a ZTE v5, nem is hiszem hogy lesz egyhamar ilyen best-buy teló mostanság. Sokan fikáztak hogy egy időben népszerűsítettem, de a fikázók kezében nemigen volt olyan teló (már nem gyátják).

    Ez után jön rögtön a Hongmi (MTK), az is hasonló megítélés alá esett nálam, azt mondom, még ma is teljesen vállalható telefon (az 1S már nem sikerült ilyen jól)

    Az összes többi ~100 dolcsi teló 12 egy tucat nálam, és ha már tucat, akkor Elephone G4, mert a GPS-e ugyan elég fosch (mint majdnem minden ilyen árú telónak), de egyébként pl. szép kijelző, elfogadható hang, kellemes megjelenés, jó összeszerelés és amúgy minden xar megy rajta. - nem utolsó sorban occsó, nagyon.. :P

    Ha ezektől a tucatoktól jobbat akarsz, akkor kell minimum 70k, de még nem értél révbe, csak a komprumisszum kevesebb :K Nekem Honor 6 van, ettől lejjebb már nem szívesen adnám.

    Nem kell fikázni senkinek, ez a véleményem, megtehetem mert volt már egy rakat féle teló a kezemben, nem Pistikétől hallottam hogy melyik a jó teló :)

    ui.: ja, van akinek pl. az is baj, ha a térerő ikont nem tudja átszínezni. Az ilyen felhasználókat sajnálom... komolyan :DDD

    Never give up!

Új hozzászólás Aktív témák