- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
cm zoom használtan ~ Bővebben: link ez ugy 170k huf körül lehet...
z2x-et en sem talaltam az oldalukon.
sajnos a leicaknal a minőség mellett a nevet is nagyon meg kell fizetni.
[Szerkesztve]...
-
bebean
aktív tag
datumozos leicat nem talaltam. nezd meg ezt az arlistat. ezek netto arak!
Bővebben: link - itt van par datumozos kompakt.
Petya25: ennyiert szerintem fotokereskedes is beveszi. nem tudom melyik varosban vagy. zeniteket ált. 6ért szoktak arulni a kereskedők...
[Szerkesztve]...
-
bebean
aktív tag
ok, bocs, ha leica, akkor nekem az R jut eszembe, ilyennel meg nem talalkoztam. igazad van.
~ Bővebben: link
[Szerkesztve]...
-
bebean
aktív tag
a Leica nem kompakt gep & kb. 350-400k egy szett, tehat kicsit mas kategoria. raadasul tavmerös, ami neked nem kene szerintem....
a legjobban tenyleg a canon3000-el jaral. jo minőségű objektív van hozza, könnyű, rengeteg funció (pl. multiexpo, amit en hianyolok a minoltamrol) & kesőbb is van lehetőséged bővíteni. en csinaltam mar par sorozatot ilyen geppel & nekem tetszettek a kepek. a legfontosabb, hogy uannyiba kerül kb., mint egy általad kinezett kompakt, amivel soha nem fogsz olyan jo kepeket csinalni, mint egy slr-el.
ezt offba rakom, mert meg a topik elejen elmondtad, hogy kompaktot szeretnel venni.... csak leirtam a velemenyem.
[Szerkesztve]...
-
bebean
aktív tag
flémeltek emberek? nincs veletlenül vmelyikötöknek egy elfekvőben lévő, de működőképes eladó szeléncellás fénymérője?
...
-
bebean
aktív tag
válasz bitfarkas #16 üzenetére
nekem van Horizonom & nagyon birom. csak nem vettem le azt a nevet. ja, 24x58-as kepet csinal, igy egy 36-os tekercsbol kb. 21 kocka jön ki. egy nagy hatranyat latom, hogy miert nem tudtak belerakni egy jo zenites szelencellas fenymerőt... nem hiszem, hogy megoldhatatlan lett volna. igy külön fenymerő kell hozza, ami költseges dolog....
amugy szerintem a legnagyobb rulez gép a hasselblad x-pan. 400k körül van a szett......
-
bebean
aktív tag
tehat akkor targytalanok az ajanlatok. nikonnak nekem nem jött be a kezelőfelületete. ''bonyolultnak'' tünt. F55-F90-ig tapogattam mar őket, de nem tetszett.
ha zenit, akkor inkabb ttl (m42 menetes obival). amit linkeltel, ahhoz nehezen talalsz objektivet, mert a pentax meg a minoltnal is gyorsabban tünik el a szinről
bocs, nem akarlak lebeszelni mindenről......
-
bebean
aktív tag
-5000: EOS 3000 N + EF 28-80 DC 39.990,- ~ Bővebben: link
annyi a problem, hogy egyik sem datumozos....
klepto: minek datumozós hátlap? hogy néz ki egy természetfotón egy dátum?
[Szerkesztve]...
-
bebean
aktív tag
minolta dynax 505si, dynax 5, canon eos3000(N) kb. ebben az arfekvesben van egy alap zoommal. hasznaltan persze.
~ Bővebben: link
kompaktal nem nagyon fogsz tudni komponalni, jobban jarsz egy vaz+objektiv verzioval...
[Szerkesztve]...