Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi történt ?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #85552128 #36752 üzenetére
bezuhant a krypto...[link]
közben nvidiánál csak ennyi [Nagyot nőtt az Nvidia profitja éves szinten]
+48% részvényenkénti nyereség
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
törölt tag
Bajban az NV vészforgatókönyvek jönnek ?
NVIDIA Stock Plummets – Wipes Away 18 Months of Gains In Two Days
Ajajj hogy nem veszik a 80%al több szilíciumot tartalmazó 2080 TI-t 440 ezerért sok meghibásodással ?
Ki gondolta volna mi ? ÉN
Ha megvizsgáljuk a milyen teljesítményt lehetett kapni 200 ezer ft-ért az elmúlt években és ebből (msi gaming x asus rog tehát márkás kártya szinten) akkor kiábrándító statiszttika jön ki. Semmilyen előremozdulás nincs...
Az meg hogy ki hogy tologatja a kártya neveket csak PR.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #45185024 #36758 üzenetére
1080 kártyát kaptál az elmúlt években 200 Kért, most is azt kapsz vagy ugyan olyan teljesítményt a 2070 személyében.
2080 és 2070 nincs a Pascal hoz képest tularazva, persze nem is javított rajt.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
törölt tag
Asus rog 2070 240 ezer ft
vsben ezért határozunk meg mindig márkát ne lehessen csúsztatni.
A 2070 teljesítménye nagyon szórt rengeteg tesztet lehetne mutatni amiben egy 1080 vagy egy Vega megveri
Neki 240 ezerért az 1080TI vel kellene versenyeznie amivel nem tud... sehol nem tud ez nem előrelépés szerintem.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz syberia #36757 üzenetére
Simán, löknek majd Mo.-ra is pár tehervagonnyi vega64-et és 1080-at/1080Ti-t.
#36758: ha a kezdeti Turing-mánia lecseng, a következő fél évben kevesebb új VGA-t fognak eladni (a két gyártó együtt) mint Rolls Royce-ot, és ez még optimista szcenárió, kitudja mikor ürül ki a bányász kínálat.
Az AMD részvény csak azért nem omlik össze, mert van egy jóval erősebb másik üzletága, a CPU-s, ami mostanság ráadásul jól megy. Az Nvidiát ezzel elássák, egyedül a 7nanós Turinggal tudják majd kiszabadítani magukat.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
-
snecy20
nagyúr
Pár ezer ft. csak a difi jellemzően a kiskerekhez képest. Ilyen szinten 3-5% nem tétel.
Ha az ember beleszalad olyanba, hogy egymás után 2-3 kártya is hibás, ott azért nem hátrány ha ezzel egy bolt nyakára járunk vissza.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Petykemano
veterán
válasz #45185024 #36758 üzenetére
szerintem hagyjuk már ezt a részvényárfolyamot. Azért bukott be, mert 7%-kal kisebb bevételt prognosztizáltak a következő negyedévre. De ez lényegében semmilyen hatással nem lesz a cégre, ez csupán spekuláció.
Spekuláció hogy ha jók a számok, akkor fogynak a részvények és mivel fogynek a részvények, ezért drágulnak is. (mohóság) Aztán jöttek ezek a hírek és nem azért esik a részvényárfolyam, mert baj van, hanem mert a rossz hírek miatt arra lehet spekulálni, hogy nem lesz kelendő a részvény, inkább eladni fogják a részvényt és beindul egy lefelé tartó spirál (pánik)
nem indikátora sem annak, hogy jó lesz-e a következő kártya, sem annak, hogy lesz-e verseny. csupán a spekulációs hangulatnak indikátora.
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Egon
nagyúr
válasz Petykemano #36776 üzenetére
Ennyi.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
imi123
őstag
Azokat az embereket sem értettem akik az AMD bukását várták, és azokat sem akik a Turing bukását várják.
Az AMD-nek kimondottam kedvez hogy piacra dobták a Turingot. Tudjuk mennyire erős a VEGA DX12-ben.Most kapott egy méltó vetélytársat. Ha sikeres a Turing akkor a VEGA el fog húzni a PASCAL-októl.
Nem is kell az NV-nek driveresen butítani a PASCAL-okat, elég az MS ajánlásait követni.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
t72killer
titán
Teljesen érthető a 7% bevételcsökkenés, sőt, reálisan nézve simán duplájára is tenném az Nvidia, 3-4x-esére az AMD bevételkiesését a VGA-üzletágból. De igazából annyi karit legyártottak - és szívott fel a bányaipar - hogy a két gyártó akár 6-8hónapra most be is szüntethetné a gyártást, míg a vevők elviszik a bányakészleteket. Teljesítményben a bányászkarikhoz képest egyedül a Turing az újdonság az asztalon, azt viszont 12nanón veszteséges gyártani.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
imi123
őstag
Abu-tól vettem át.Remélem nem perel be plágium miatt.
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Quick test: Wolfenstein II: The New Colossus Adaptive Shading Benchmarks
Hát a Wolfinál nem váltották meg a világot. Megnézném BF V-nél vagy az új AC-nél mit hozna.
A Wolfi alapból rohadt jól meg van írva.[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
válasz imi123 #36786 üzenetére
With adaptive shading, an algorithm looks at the previous frame and then will determine which parts of the current frame can contain less detail (I)without it having noticeable image quality loss(/I)
Az a baj ezzel, hogy ez szubjektiv dolog. Ha erre fognak ragyurni a gyartok, akkor hamarosan eljutunk oda hogy "Pentium, 2+2=5...jo, de en voltam
gyorsabbtobb FPS"OK
-
imi123
őstag
-
félisten
Hivatalos PC bolt l. 12 éve veszem, tőle a cuccokat- Nála látom meg hogy milyen árak lesznek 1 hónap múlva mondjuk Alzán. meg 3-4 hónap múlva Iponon.garanciában meg köröket ver bármelyik PC online boltra 1 héten belül tisztában vagy vele mi a probléma a hardverrel és mikorra jön az új vagy javítják meg. Minden eszközt hivatalos kisker garanciával árul, pecséttel ellátott számláéval, ráadásul az én 1070 Armor karim nála 3 év garanciával volt, míg Iponon1 évvel.
nem kellene mindent egybevonni és berendelni az RTX fika címszó alá,köszi.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Pug
veterán
Ohh, volt neki pár feketéje, érdekes módon idővel ezek eltűntek
Én az alábbi miatt 7 éve kerülöm, annak ellenére, hogy az ÁFA-csalós árai valóban versenylépesek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
aha így érthető amit írsz a te szemszögedből.velem korrekt volt mindig,5 éve egy félgépet vettem megy GTX 960 karival és a kari 1 hétre( 5 napra) rá hogy lejárt az Ipon gari megadta magát. Iponba elhajtottak, Gianni meg elintézte a méltányossági garanciát 5 ezert forintért, ami a futár költség volt- oda vissza.
A Z170 deszkámban megkarcoltam a felületét amikor tettem bele egy VGA-t és elment a hátsó hangkivezetés plusz a LAN. Felhívtam, hogy sajnos szemmel látható a sérülés meg tudja e nekem oldania cserét. 2 hét alatt nálam volt az új deszka. Szóval én nem panaszkodhatok rá, de minden boltban vannak szélsőséges esetek aki agyon dicséri pl Ipont van aki szerint meg nem ajánlott.A te esetedben érhető az álláspontod, meg úgy gondlom az enyém is az szerintem természetesen.Mindegy nem akarok neki ingyen reklámot csinálni, bár már megtörtént. Szerencsére Alzá-n sem rossz az ára már az MSI Armornak, 188 K, azt viszont ne ismerem én sem.[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
Ez nem a Gianni vs Ipon topic.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest