Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz #45997568 #19984 üzenetére

    Nem erről van szó, hanem a nagy vitákról, hogy tényleg itt volt-e a chip határa - és csak a ref hűtés, 6 pin korlátozta. Kb ha be merte valaki kommentelni, hogy már a refen vége van a GPU-nak, akkor kiátkozták a világból, hogy majd a customok, gyári 1400 MHz-es órajelek stb... Most ott tartunk szinte, hogy a ref-et ugyan úgy lehet tuningolni mint a custom gyári órajeleket. Az meg egyenesen vicc, hogy egyesek a Doom / Vulkánt veszik szinte messiás alapmérésnek. Ez egy játék, amiben jó alaposan elpi..ázza az NV-t. Vajon Deus Ex, BF1-ben is ez lesz? Igazából ezen három játék már alapból elég jól fut mindkét kártyán, 60 felett... (Deus Ex is szerintem).

    ...Mert én már tényleg nem hiszek el semmit sem az itteni "jóslásoknak" és rumoroknak. Kezdődött a 120 Wattos fogyasztással, folytatódott az 1400 MHz feletti clockokkal, most meg majd jön az, hogy Doom/Vulkan szinten jön az összes elkövetkező játék. Töröltem is a találgatós topicokat, mert iszonyúan félrevezetik az embereket. Amennyi órát én azt olvasgattam a cikkekkel együtt, lelkesen :) helyette vállalok még egy másik melót már vehettem volna egy 1080-at is :)) ;]

    Szóval igazad van, meg kell nézni kiadás után pár tesztet, meg video FPS reviewet és azalapján venni - és nem elhinni senkinek semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák