Új hozzászólás Aktív témák

  • TTomax

    nagyúr

    Már többször leírtam,de még egyszer a konzol témához.... A mostani piaci viszonyok között,se az MS,se a Sony nem akart olyan nextgen konzolt vállalni ami veszteséges,és kb 6év után termeli ki a befektetést mint az előző gen.Ilyet csak akkor lépnek kapitalista cégek,ha "beetetés" van,nos az már megvolt.Az olcsóság volt a fö szempont,az hogy ha marginálisan is,de haszonnal tudják eladni a konzolt már a rajttól.Igy semmi,de az égvilágon semmi nem köti őket arra,hogy 6-8évig a piacon kelljen tartani a terméket.Nos ennek az elvárásnak még az ARM sem tudott eleget tenni,csak az AMD,és most már az is kiderült hogy "marginális" haszonnal mint ahogy azt már több éve mondogatom,mert hát ugye többen pezsgöt bontottak amikor az amd megnyerte a konzolokat.

    Az AMD szemszögéből,ök azért mentek bele ebbe az üzletbe mert úgy gondolták nagyobb ráhatásuk lesz a pc piacra ha a konzolban is az ö termékük van,tehát ök a közvetett előnyre alapoztak.Hogy ez mennyire volt nyerő ötlet,azt mindenki vonja le saját maga...

    ★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

Új hozzászólás Aktív témák