Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Alogonomus #61073 üzenetére

    arghhh.

    Hogy beszélhetsz ilyen dolgokat kijelentő módban ? Miben látod hogy az Nvidia hardverekhez nem igazítják a motorokat?
    Nvidia határozottan vonul ki a PC piacról? atyavilág.. sokszor eszembe jut hogy vannak jó kommentjeid aztán bedobsz egy ilyen oltári nagy baromságot kifejezetten megkérdőjelezhetetlen kijelentőd módban és megrémülök hogy te ebben hiszel vagy fogalmam sincs miből vonod ezt le, úgy hogy én napi szinten követem az Nvidia lépéseit...
    Egyetlen kártya van memóriában kissé alatta a szükségesnek a 4070 Ti , az is számomra kérdőjeles, hogy valóban nem elég 12 GB vram, a többi teljesen megfelelően van memóriában elengedve a 4070 -4080 4090.
    Az érkező 7600 sku-k 8 GB vrammal jönnek.
    Aza gond hogy te motorokról beszélsz nem játékstúdiókról akik grafikus motorokat használnak. Nivdiához minden nagy játékengine fejlesztő első körben fejleszt mert a PC játékokban és alkalmazásokban az ő hardvereik a meghatározóak. Egyik sem köteleződik el se Amd se Nvidia irányában, hanem együttműködik velük.
    Az Unreal a telefonoktól kezdve az almás dolgokig mindent támogat, és ezzel sok stúdió így van, mert az a cél, hogy minél szélesebb körben minél több hardveren el tudják adni...
    Próbáld meg értelmezni azt hogy egy PC-s Játékengine ≠ Egy stúdió által átírt játékkal.
    Az utóbbit meg lehet venni és támogatni és el lehet érni hogy egy 10 éves játék 20 GB Vramot kérjen vagy pedig beleférjen 8 GB míg az előbbit nem.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák