Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #47810 üzenetére

    jah értem mire gondolsz, én már továbbgondoltam ettől. A desktop piac első lépése ez lesz, a megfelelő emuláció. Ha ez megvan, jöhet a dekstop. Ha ez mellé véletlenül jön NV is akor lesz gamer dekstop( de mobil biztos) ARM :DDD
    Viccet félre téve ez az első lépés hozzá, a tyúk vagy a tojás mindegy,de a lényeg hogy nem engedte el a kezüket a Microsoft, sőt az idén jönnek az eső komoly fejlesztések eredményei.
    simán el tudnék akkor képzelni egy harmadik céget és platformot a piacon,saját hardverekkel alaplapokkal procikkal windows támogatással ARM alapon és valahol szerintem ez terv is az Nv nek ha sikerülne a fuzió . Ha belegodolsz egy sokkal hatalmasabb ökoszisztéma lenne az IT iparban,mint bármi jelenleg, az X86 igazából mellékvágány lenne a jövőre nézve.a CUDA támogatással és a párhuzamosítással karöltve egy sok milliárd hardverből álló platform amiről beszélünk már most.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák