Hirdetés
Aktív témák
-
ftc
nagyúr
RV610 közelebről:
[link] -
Raymond
félisten
válasz Komplikato #1050 üzenetére
Mar tavaly volt rola szo hogy az R600 DX10.1 lesz meg akkor amikor ugy volt hogy a G80 nyaron az R600 pedig osszel jon. Aztan hogy mi igaz ebbol majd kiderul par het mulva.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
rocket
nagyúr
Mindketto G84, valaki vicces kedvebe volt es leragasztotta a jobb felul levo nv logot
[link]
[link]
Bar mintha uveg mogott lennenek a kartyak, akkor az msi volt, lehet rajottek igy dupla reklam, nem tudni nv vagy ati kartyak, csak, hogy dx10
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
donsergiooo
senior tag
Jah és a karik nem iylen ''picik'' lesznek, hanem jó hosszúak szerintem és 2x vastagabb hűtőborda
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Komplikato
veterán
Az eredeti képek MSI cuccairól:
[link]
Van itt RV610, RV630, GF8300 és 8600, meg ezek mobil verziói. R600 nincs ... még."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
ftc
nagyúr
válasz Komplikato #1059 üzenetére
kb semmit sem árultak el az Ati-ról
az,hogy RV610 64bites....érdekes dolog....
vagy elég neki a sávszél...
vagy ezzel ekarták olcsóvá tenni a VGA-t -
Komplikato
veterán
Lehet, de az R600 65 nanométeres volta nagyon odb*sz ha igaz ...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
ftc
nagyúr
válasz Komplikato #1061 üzenetére
miért nem mutatják már be az R600-t......akkora csúcs kari lenne és szeretnék megelpni az NV-t?
se belépő,se közép se csúcs kategóriárül nins szó ....de ott lettem volna AMD zárt körű rendezvényén...K10 és R600 bemutató... -
donsergiooo
senior tag
..lehet, hogy az AMD-Ati fényévekkel lekörözte az nV-t?
..vagy csak olyan szuper titkos, hogy nem is kerűl forgalomba!
[Szerkesztve]ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Komplikato
veterán
''miért nem mutatják már be az R600-t...''
Nem értem a kérdésedet, hiszen az NDA-t elnapolták részben március végére, részben májusig, és ezt hetek óta tudni. Naná, hogy nem mutatták be. Majd áprilisban RV610/630-at ... Az indiai project manager a kérdésre, hogy miként viszonyul az R600 teljesítménye a G80-hoz, csak azt mondta: ''Mindenki nagyon meg fog lepődni.''
Remélhetőleg nem negatív irányban ... de azért ez sokat sejtett, hogy még is 65 nanos lesz a cucc.
Persze van pár ''majdnem biztosan eredeti'' 3D Mark eredmény GF8300, 8600, RV610 és RV630 témában, csak egyrészt a korai driverek miatt nem jelentenek semmit, másrészt már elég régen nem jelent semmit a 3D mark pintszám ''valós'' játékteljesítményben, lásd pont X1600pro/XT szériát."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
ftc
nagyúr
válasz Komplikato #1064 üzenetére
Én az NDA-ra nem adok hányszor is volt későbbre rakva?
sztem az NV-nek meglepetésben lesz része...és elég nagyban...jól titkolóznak... -
Komplikato
veterán
All AMD R6xx chips are 65 nanometre chips, now - [link]
CeBIT 007 That silicon respin was a die shrink
WHEN YOURS TRULY learned of a new respin of the chip in early January, we learned that this respin was caused by one fact, and one fact only.
The 80 nanometre chip was bleeding current like a slaughtered pig bleeds blood as said quadruped heads to the Munchner Halle to be served up as a sausage or two. Squealing.
However, we did not know then that AMD did not order just a respin, but the company got an attack of bravery, didn't take the R520/R580 route, and scrapped the R600 altogether. Things change.
The 80nm R600 die - as it was leaked - will now come to life only in a very limited amount of chips, since AMD decided to solve its problems by pulling all resources to go 65 nano across the board, including this 720 million trannie heavy monster. This drastically reduces power consumption and lets AMD clock the R600 to 1GHz or even more. The mass production R600 will be made on a 65 nanometre process.
That means that even though AMD is more than six months behind in terms of the G80 vs. R600 battle, AMD actually now has a six month levy over the NV55, better known to people as ex-G81, currently known about as G90 - or the NV55 in the halls of Satan Clara.
We have talked with several high-ranking AMD executives and confirmed this rumour. So, from March 16th at 19:59 CET - the R600 which you will buy in stores in May will be 65nm, and will consume almost one third less power than the 80 nanometre one."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ribi
nagyúr
válasz Komplikato #1067 üzenetére
Ez az ucso mondat nekem gyanus
Mar hanyszor halasztottak el a dolgot. Majd majus persze
Eddig az ati kartyak joval tobbet ettek mint az Nvidiak, szal most hogy 65nm-es lesz. Most talan ugyanannyit fog enni de hogy kevesebbet nem az is biztos. Valamint az Nvidia sem fogja annyiban hagyni. Valszeg ok is kitoljak ugyanugy 65nm-en a 8800-asokat. -
Komplikato
veterán
Az lehet, de ha a 80 nanos cuccra mostanáig kellett volna várni (ha kinönne), akkor mikor? Ősznél elöbb nem valószínű.
Amúgy elnézve az R630XT böszme nagy hűtését: Vagy végletekig meghúzták az összes 65 nanos kártyát ATI-ék, hogy üssön mint a kisüsti, vagy 65 nanóval együtt is elszabták és melegszik ...
Képek: [link]
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Pyton
aktív tag
Érdekes, a hatalmas műanyag légcsatornában lévő borda nem is olyan nagy. A légcsatornához képest. Vagy valamit nagyon rosszul nézek?
És vajon a fekete téglalapokkal mit akartak eltitkolni? -
HERR Z
veterán
válasz Komplikato #1069 üzenetére
az első hűtős képek nem rv630-ak
nézd meg a nyák hosszát, ahoz képest mint amikor nincs rajta hűtő
illetve a hűtő nélküli kártya 1 slotos míg a felső 2 slotos -
Komplikato
veterán
Látom, nem vagyok vak, de az eredeti forrás nem is írta, hogy ugyan az a kártya. a rövidre annyit artíak, hogy RV630, a hosszura meg azt, hogy RV630XT. Kiderül ha kijön az újság, mert ugye X2900XT/XTX nem lehet, max. X2900GT/XL ... vagy pedig az RV630XT nem 128 bites nyákra készül, hanem az RV570 256 bites nyákjára? (Ez meg feltételezné, hogy full más a lábkiosztása, ami eléggé nem valószinű ugye.)
Szóval tény, hogy valami nem stimmel azzal a képpel ... csak az újság még csak pár hét múlva lesz kint. (Én meg évek óta elvből nem veszek számtech újságot, mert mire megjelenik elavul benne az infó, de legalább drágák.)
P.S. Ha csak nem fognak kijönni egy eddig ismeretlen RV660 vagy RV670 maggal ami 256 bites, egyébb ötlet híjján.
[Szerkesztve]"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
HERR Z
veterán
válasz Komplikato #1072 üzenetére
az a kari biztos 256bites
szóval inkább gyengített r600(nem 512 ugyebár) vagy az rv630 teljes erővel
hasonlóan mint az x1650xt/x1950pro ami majd 1 chip és mégis 2 kártya -
Integra
titán
''This demo will be available in time for the R600/RV610/RV630 launch, with a Duke Nukem-style launch date: when its' done. µ'' LOL
[link]
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Raymond
félisten
R600 demo for Cebit Expo - Ruby 4
[link]
Video....Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
törölt tag
Azért ne vonjunk le rögtön messzemenő következtetést egy render alapján, mert ez a videó szvsz 100%-ig optimalizált. Attól függetlenül hihetetlen szép. Megnézném egy NV kártyán is ugyanez hogy muzsikál. A háttérben egy Fraps-al mindkét kártyánál
Csak már jönnének az ilyen grafikájú játékok
Na és az R600 is jó volna, ha már kint lenne. -
ftc
nagyúr
válasz #96302336 #1079 üzenetére
akkor is valamin futnia kellett.....ha a kártya ennek a 90%-t tudja lehet NV izzadni fog..
Jól jön mé az a ring bus amire az NV azt mondta fölösleges bár ezt mondták az SUM-re is,hogy bonyolult,sokat fogyaszt.....és lám látták Xenos-t és rádöbbentek,hogy khm lehet ATI-na igaza van?
Ez volt amikor 3DFX is FSAA meg minden NV minek az csak lassítja a kártyákat -
rocket
nagyúr
Ezek a kepek allitolag a Just Cause dx10 verziojabol vannak, pletykak szerint az r600 kartyak melle 2 jatek dx10 verziojat fogjak csomagolni, Just Cause es a Call of Juarezt."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
subpixels
tag
A cebites ruby 4 demot hol lehet letölteni jóminőségben? Youtuben láttam ,de ott nem az igazi. Köszi
-
keIdor
titán
A Gigabyte adta hozzá, ha jól emlékszem! Persze szerintem semmi értelme nem volt... Egy 7900GTX-et is fingatott a játék, nem hogy egy 7600GS-t! Biztos volt 1-2 hozzá nem értő emberke, aki megvette nagy boldogan a kártyát, hogy milyen jó lesz, milyen gyors lesz, feltette a hozzá kapott játékot, aztán nézett, hogy 800×600-ban szar grafikán is akadt az ''új kártyáján''.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Armando_19
őstag
-
ftc
nagyúr
válasz Armando_19 #1093 üzenetére
egy kis srác miből spórol ilyenre?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
TDU topik tanulsága szerint: pókerezik...
Én nem tudtam tovább várni, megvettem az 1950Prot, szvsz 40ről nem bukhatok akkorát vele, bármit is hoznak ki középkategóriába nV/Ati mostanában.
Fáj a szívem, egy X1950XT volt a vágyam, de beláttam, hogy most venni 60k-ért vidkarit balgaság lenne. Jó lenne már ha terítene mindkét ''nagy'', lehetne dönteni, hogy új középkategóriás DX10 vas, vagy ''régi'' DX9 csúcsvas pörög jobban a mai szoftokkal. Utálom a határozatlanságot..vagy mégse? -
Speed®
HARDVERAPRÓD
40ért vettem egy VF700as Giga 1950Prot, csak ennyi pénzem volt jelenleg.
De 51ért az az XT bitang jó vétel, beszámítás van? 10est rátolnék
Viccen kívül: Bizonytalanságban butaság lenne költeni, az a ''vastagok'' kiváltsága.
Ha a 8600GST/GT R630/670 kijön, eldől, hogy érdemes-e 1950XTt venni, kivárok. -
rocket
nagyúr
Logikat a mai vilagban nem erdemes keresni, szamitastechnikaban meg aztan foleg nem
TDU meg ahogy olvasgatom a forumokat a STALKER is egy optimalizalatlan bughalmaz (pedig kesett vagy 2 evet), kezd nevetseges lenni amit a jatekfejlesztok eloadnak, ha mar keptelenek normalisan optimalizalni legalabb ne 4 fele grafikai beallitas legyen a jatekban hanem 20 fele, hogy mindenki a sajat igenyeihez szabja a jatekokat, es ne az legyen ha nincs 300000 forintos konfigod akkor diafilm vetitest kapsz meg low detailben is."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ftc
nagyúr
Gothic3 erre jó példa....1024x768 akadozik X1650Pro ...átkapcsolok 1280x1024 2x annyi FPS-m lesz...sajna az összes mai game bug halmazés optimalizálatlan valami....
már a 7600GS-t is megkérdőjelezem.....de lehet maradi vagyok(nálam nem volt zsebpénz se semmi hasonló....4 évig gyüjtögetett pénzem ment egy V3 3000-re)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest