Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz randras_83 #47334 üzenetére

    (#47334) randras_83: Az egész egy kicsit szűk, plusz a fény nagyon rosszul esik az arcára, meg elég direkt is. Volt valami diffúzor, vagy valami lágyító alkalmatosság? Ha így telibekapod fénnyel, akkor legközelebb tegyetek fel matt alapozót, az sokat segít.

    (#47328) NGA: Jó kis kép, de tényleg dolgozd ki jobban, meg helyezd máshova a horizontot (felső, vagy alsó harmadolóra, meg esetleg nagyon kevés földdel és sok éggel nézném meg).

    (#47333) halagabor: Tényleg fura így. Talán az aljából vágnék még én is. De lehet, hogy valami teljesen más képarány kellene, fekvő, vagy 1:1, nem tudom, próbáld ki.

    (#47324) Ed Parker: Már megint rengeteg helyet hagysz a témák körül. Sokkal-sokkal szűkebben kellene. Plusz a másodiknál még valahogy értem az álló formátumot (bár az is olyan semmilyen), de az elsőnél mi vitt rá, hogy ne fekvőben lődd meg?

    (#47317) DrojDtroll: Engedd el ezt a képet. Sötét, zajos, életlen, érdektelen téma, stb.

    (#47313) topikk: A második szerintem is egész jó, bár én a sínek végpontját feljebb és jobbra tenném, valahova a jobb-felső harmodoló környékére, vagy még kiljebb. A többi aranyos, de...

    (#47309) Balinov: A második brutál, de hol az alja a képnek? Ez engem nagyon zavar.

    (#47326) G_Gaabor: Próbáld meg 1:1-ben, hogy a két szélső épületrész ne is látszódjon. Úgy talán jobb lesz, nekem így nem nagyon jön be.

    (#47332) syn7h37ic: Az első napraforgósban lenne potenciál, de csak normális helyezkedéssel, komponálással, vágással, meg utómunkával. A többi kuka.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák