Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Voice24 #58899 üzenetére

    Már sokszor írtam, nem ezzel a számmal van náluk nyilvántartva hanem egy saját azonosítót adnak neki, de csak akkor ha ez postán kézbesítendő, a többi meg ott van a kézbesítő körzet kupacában, feltéve ha a logisztikától megkapták.
    Egy nagy kosarat, dobozt kelen feltúrni hogy a neved és címed lapján elő vegyék, de nem tudják, mert ez a küldeményválogató részlegnél tárolódik, ahol majd valamikor kiadják a kézbesítőnek vagy a hivatali kézbesítő részlegnek.
    Ezeket nem kell a helyieknek vezetni, csak a könyvelteket és ez már 2019 eleje óta még az Lx kezdetűekre is vonatkozik, az U-s kezdetűekre meg 2017 óta.
    Az ne zavarjon meg hogy amikor a postán átveszed akkor a vonalkódot beolvastatják és ez meg is jelenhet a számtógépes rendszerben, de ez csak a napi munkavégzési statisztika, nem a küldemény könyvelése.
    A nem könyvelt küldemények nem elsődlegesek a kézbesítési sorban, már eleve a logisztika is szállíthatja később és a helyi postán is nem azonnal adják ki a kézbesítőnek vagy a hivatali kézbesítő részlegnek, akár 1-5 nap is lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák