Hirdetés
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nataniel
aktív tag
Kijelzőügy:
Rendeltem a telefonomhoz egy érintőüveget.... Eredetileg LG....[link]
Nos:
A kijelzőüveg egyezik... de ennyi.Se azonositó nem volt rajta,sem más.(a szalagkábelen még halványan emlékeztetett,arról nem beszélve,hogy köze sincs a képen lévőhöz sem.)
Jelzem,eladónk azt sem tudta,hogy 10 ponton érzékel,amikor szembesitettem vele,hogy bizony tiz pontos,rögtön: "Igen,ezt én is tudtam" tálalású mondat arról,hogy ez a tipus meg ez a cucc...stb
10pont helyett ötön érzékel, érzéketlen,pontatlan,és néha "nem érzékel" semmit sem, csak az újraindítás segít, nehézkes.... Próbáltam egyezkedni az eladóval,hogy küldjön cserét, mert ez nem jó, közölte először h visszaadja a vételárat, mondtam hogy azzal nem leszek kisegitve. Közölte hogy visszatérít 3$-t...mondom magamban,meg a k**** anyádat.(27.60-at fizettem)
Közöltem vele h nincs másik eszközöm.
Közöltem hogy keressen megfelelőt, 2 nap múlva közli,hogy hát neki olyannya momentán nincsen....
Visszatérít HA én visszaküldöm.... 4x írtam neki,hogy momentán nem fogom kiszedni,ő küldött szart....
Szóval nem szaroztam,bekeményítettem,
Counterfeit product, azt szopjon le. (Merthogy nő.)2014.11.09 óta megy ez a kis játék.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest