Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
válasz Bagoly81 #10700 üzenetére
Én egy Startech 4 kontrolleres (minden USB prothoz külön vezérlő) kártyát rendeltem, ahhoz mondjuk azt mondják a windowsos driver a tökéletes. A gyártóét fel se szabad tenni.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
törölt tag
válasz Bagoly81 #10700 üzenetére
Ezzel a driverrel próbáltad, vagy amit a kártyához mellékeltek?
[ Szerkesztve ]
-
bot1978
senior tag
válasz proci985 #10699 üzenetére
Az a baj, hogy lassú követő vagy és ez anyagilag megérte neked. Eddig.
Ha gyors követő akarsz lenni (akar a franc, csak a Rift most megköveteli) akkor el kell felejteni a „régiből combosat” jelegű konfigot és újból kell inkább gyengébbet venni. Ha 30 feletti vagy, akkor ezt nehéz lesz elfogadnod tudom (nekem sem ment könnyen), mert az elme nem áll át csak úgy, mert valaki egy fórumon mondja és ott van mögötted sok évnyi tapasztalat és tényleg eddig nagyon megérte, amit csinálsz. Jól csináltad, csak itt egyszerűen nem válik be. Az ilyen nem túl régi kártyából CFX vagy SLI meg mellé egy nem túl régi emelt órajelű rendszer. Ez elmúlt.
Addig jó, amíg szoftveresen a múltban élsz amiatt, hogy régebbi szoftvert futtatsz vagy olyan új szoftvert, aminek a fejlesztői támaszkodtak régebbi alapra, de abban a pillanatban, hogy VR-re fejlesztett szoftvereket futtatsz meg egy VR szemüvegre számolsz képet egyszerűen nem válik be. El kell engedni, el kell adni. Generációt kell váltani.
Amikor már megugrottad utána lehet megint elkezdeni, hogy akkor jól adok el, olcsón veszek használtat és pici különbözettel fiatalabbra cserélek egy-egy hardvert, de most engedd el az egészet egyben akkor is, ha nem látod bizonyítottnak, hogy az árkülönbözettel arányos számítási kapacitásnövekedést kapsz a cserekor. Most be kell látnod, hogy most kivételesen nem csak az a lényeg számodra, hogy erősebb legyen a konfig, hanem az is lényeges, hogy fiatalabb legyen.
Ágálsz ellene és lázadsz és megmutatod a világnak, hogy fut ez, de csak szívatod magad.Ugyanezt csináltam.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz bot1978 #10703 üzenetére
az a baj 32GB memoria ala nekem nem szabad cserelnem mert elkuld az eclipse a fenebe. szoval hiaba johetne mondjuk 400 eurbol lappal egyutt egy 1700, meg 300 eur lenne ala a memoria.
egy 1080 szinten nem oldja meg az osszes problemat, legalabb a duplaja kene teljesitmenyben de multiGPU meg Dirt Rally alatt se megy ami harom kijelzovel tokeletesen elt vele.
folyamatos csere epitett vizzel dolgozo emberkent nem jatszik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Raymond
félisten
válasz proci985 #10704 üzenetére
Beraktak most az Oculus SDK-ba a Lense Matched Shading-et ami az NVworks-ben volt es ott szepen mukodik. Az ad olyan 30%-ot es egesz jol mukodik vagy mukodott ahol tamogatva van. Persze az Oculus medoldas elmeletileg megy mindenen nem csak NV-n, majd kiderul ha valami hasznalja is.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tobias88888 #10706 üzenetére
az eclipse nalam neha vboxban fut, ugy kimegy a teljes kornyezet a mellekes cuccokkal 16GBbol.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
bot1978
senior tag
válasz Raymond #10687 üzenetére
Rákerestem erre a Robo Recall-ra, de ez nem ingyenes csak az első tulajnak. Minden alkalmazás fizetős lesz ilyen zs logikával, hogy a hardverazonosító nem jogosít fel a szoftverhasználatra azért, mert csak?
Mert akkor rövid úton eldőlt, hogy eladom a touchot.
Egyébként nem értem miért nem tökmindegy, hogy én milyen e-mail címmel jelentkezem be ha egyszer a rift eladásával egyben a szoftverhasználat is ellehetetlenül. Ezen a ponton például tisztán kitapintható miért utálják mindenhol a világon a, hagyjuk. Undorító.
Találtam alkalmazást aminek a leírásában ott van, hogy nem megy win7 alatt, ez mennyire jellemző? Van annyi, hogy érdemes legyen emiatt egy másik partícióra felhúzni egy win10-et?
Lehet a DK2-őt kéne inkább megtartanom?
[ Szerkesztve ]
-
-
gabi182
tag
válasz kiskuplung #10695 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, sajnos rengeteg dolgot kipróbálva sem változott a helyzet, az érdekes hogy csak ez az egy játék csinálja, minden más játék tökéletesen megy.
Ment a refund sajnos, pedig érdekelt a játék
Köszi még 1x!
-
kiskuplung
őstag
Ingyenes az Archangel a hétvégén : [link]
-
MlbMatic
tag
válasz kiskuplung #10714 üzenetére
nem egy nagy eresztes,,,,, olyan megy magatol jatek
(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\
-
bot1978
senior tag
válasz Raymond #10710 üzenetére
Nem néztem be. Ekkora a szarrágás, hogy csak egyszer lehet telepíteni.
Outletben vettem olcsóbban, viszont arról elfelejtettek persze szólni, hogy kipróbáltak vele mindent, szóval nem voltak teljesen korrektek, de mivel kibontottról volt szó, végül is ott volt, hogy used szóval kérdezhettem volna, de lehet hogy az eladó se tudta, csak egy vevőt érdekelt és rákattintott mit tudom én.Igazából nem tudtam erről, meg eszembe sem jutott, hogy ekkora szarrágás létezhet egyáltalán, hogy az ingyenes szoftverek fizetősek lesznek, ha egyszer már telepítetted. Ehhez én öreg vagyok. Nálam ami ingyenes, az ingyenes.
Ez, hogy most a háttérben be vagy jelentkezve egy méllel és akkor ezt ő megjegyzi, hogy melyik méllel voltál éppen bejelentkezve, amikor kipróbáltad, jaaaaj, hát jó, akkor szarjon sünt.Az én időmben, aki ilyenekkel próbálkozott azt elküldte mindenki a pi*ába és tönkrement. Igazából mire jó, nem is értem. Az lenne a cél, hogy én rákapjak és fizessek, vegyem egyik szoftvert a másik után.
Gondolom.
Most ha valakinek nem jön be a Rift, eladja a vevő már ki se próbálhatja a szoftvert, csalódik. Érted nem is tudnám, hogy ez lenne hozzá, ha te nem szólsz, mert ugye nem jön elő a not installedben nekem semmi. Honnan tudnám? Tök üres.
Most ha én is eladom, aztán teleírok 8 fórumot azzal, hogy ehhez nincs semmi, aztán akinek eladtam az is teleírja és megy végig és mindenki leírja, hogy nagyon kevés a free tartalom most az jó nekik?Nem áll össze nekem, hogy ez miért jó, full öngól, de igazából mindegy. Ha ilyen g*cik, ez van, nem tudsz mit csinálni. Ha veszek valamit, már ha ezek után csodával határos módon úgy döntök, akkor már nyilván nem egy ingyenes szoftverért fogok adni 40 dollárt, hát ezek teljesen hülyék. Nyilván csinálok egy gmail címet ingyen, amit továbbadhatok később majd a Rifttel együtt és azzal olyamit vásárolok, aminek értéke van, hogy amikor továbbadom akkor ne az legyen, hogy van hozzá valami, ami egyébként ingyenes volt egy embernek a sor legelején és emiatt a vevők semmibe se nézik.
Csak most mit? Érted store-ban igazából képek vannak. Zsákbamacskát vásárolni képek alapján, ilyen 40 dollárokért, nekem ez elég fura sokkal-sokkal több pénze lehet az átlagos ügyfelüknek, mint nekem ha ez megy. Mindent fel kéne tudnom tenni és mondjuk 10 perc után kilép ha nincs regisztrálva. Úgy igen. Csak lehet hogy akkor kiderülne, hogy vacak a kínálat és csupa megy magától video, amibe háromszor belekattinthatsz és akkor az már játék. De azért 40 dollár.
-
őstag
válasz bot1978 #10717 üzenetére
A videokártyákkal is szokott ilyen akció lenni, hogy jár mellé valamilyen játék, sőt alaplapokkal, meg egyéb dolgokkal is. Nyilván ez egy időszakos akció és a termék gyártója fizet a játék készítőjének. Ha vége az akciós időszaknak, akkor az új vevők már csak pénzért juthatnak ahhoz a játékhoz.
-
aerosmith
őstag
válasz bot1978 #10717 üzenetére
"Zsákbamacskát vásárolni képek alapján, ilyen 40 dollárokért, nekem ez elég fura sokkal-sokkal több pénze lehet az átlagos ügyfelüknek, mint nekem ha ez megy."
Van refund a storeban.
Az meg oculusnál alap hogy a beregelt accounthoz kötődnek a letöltött és megvásárolt játékok mint a steamben. Le is lett írva nem egyszer. Vissza kell menni a boltba és megkérni hogy az előző vásárló módosítsa az emailcímet a tiédre.
-
bot1978
senior tag
válasz -Solt- #10720 üzenetére
Jaaaaj srááácok. Egy szoftverhasználati jogot nem csak darabra lehet mérni.
Cukinak 70mrd dollárra becsülik a magánvagyonát és nem képes kötni egy szerződést az FB mondjuk 2 évre a teljes induló szoftvercsomagról, ami jár a Rifthez? Ugyan már. Teljesen mindegy hányszor töltöd le.
Szarrágó a pali. Nincs történet. Ő ilyen.Google Earth VR-nél pontosan ez történik amit írtál. Ahányszor gazdát cserél, az új tulaj mindig letöltheti és csődbe megy a Google? Á, öreg vagyok én ehhez, hagyjuk.
(#10719) Raymond
Legszebb öröm a...
-
veterán
válasz bot1978 #10722 üzenetére
Lehet mondogatni hogy annyi pénzük van hogy mindenkinek akár ingyen riftet is osztogathattak volna, de ettől még nem lesz igazad. Adva volt egy termék, amihez adnak ajándékba egy darab példányt pár játékból. Megtehetnék hogy nem adnak egyet sem, de adnak. Megtehetnék hogy minden egyes beregelt emailre engedik unlockolni, és akkor kb senki sem venné meg a játékot legális úton, de nem tették. Szóval adva volt egy darab kupon, amit be lehetett váltani a játékért, ez járt az eredeti, teljes árú touch-hoz. Bevett szokás termékekhez adni játékkódokat (amiket szintúgy egyszer lehet beváltani, pedig ezzel az erővel az nvidia-t sem vinné csődbe, ha tízezerszer is be lehetne váltani a kódot). Ezt más beváltotta. Mivel nem újonnan vetted, hanem használtan, így max az outletnél lehet verni az asztalt hogy miért nem adták hozzá a játékot is, mert az járna neked.
A google earth vr rossz példa, mert az ingyenes, míg a robo recall korán sem az, csak adnak a touch-hoz egy darab kódot.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
-Solt-
veterán
válasz bot1978 #10722 üzenetére
Szerintem fordítva ülsz a lovon... Veszel egy újat(!) ami mellé jár az ajándék(!) és annyiszor töltöd le hozzá a kezdő csomagot ahányszor csak szeretnéd. Amikor egy VGA mellé jár játék azt is csak egyszer lehet aktiválni, eladásnál nem vándorol az új gazdihoz. Fordítsd meg a sztorit, bontott terméket vásárló júzerből avanzsálj szoftverfejlesztővé egy pillanatra és rögtön más lesz a leányzó fekvése.
A Google Earth VR egy ingyenes szoftver, nem hiszem, hogy jó példa lenne összehasonlítási alapnak.
#10723) Menthirist: Szépen "lemásoltam" amit írtál...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
zacsek21
tag
sziasztok
sikerült vennem egy vr szemüveget a ps4 slim mellé....valamiért viszont iszonyatosan életlen a kép...vagyis inkább ami zavaro h látni a pixeleket a szemüvegben...ez normális vagy miért van ez? én azthittem h hasonlo minöséget tud nyujtani mint amit a tv-n látok ezzel szembe sem élek se élesség se fokusz... valaki vmi ötlet esetleg? köszi -
tobias88888
őstag
válasz zacsek21 #10725 üzenetére
Gondolom a tv-d full hd (1920x1080) ami szemenként és általában 2-3 méterről nézed, de persze nem is fed le 110 fokot a látóteredből. A jelenlegi VR szemüvegek meg 1000x1000 per szem körül mozognak és 10 centire van a szemedtől. Nyilván nem tudja ugyan azt a képminőséget nyújtani még vagy 5-10 évig, mint a mai tv-k
[ Szerkesztve ]
-
s:zozo
aktív tag
válasz zacsek21 #10725 üzenetére
Szia!
Olyan minőséget most, egyik VR headsetben nem fogsz kapni mint a tv-n.
Jól értettem nem PS4-pro mellé vetted a szemüveget?
Ez esetben szintén a gyengébb hardver miatt életlenebb, homályosabb lesz a kép.
Ebben a videóban van egy setup állitási lehetőség
kb. 2 perc-től.
Csináld végig ha még nem végezted el a beállítást.
A PS4 VR szemüvegnél is nagyon fontos, hogy próbáld pontosan be igazítani a headsettet, hogy élesen lásd a teszt szöveget.
A PS4 VR lencséi a játék középső területeit mutatja élesebbnek.
Remélem tudtam segíteni.[ Szerkesztve ]
-
zacsek21
tag
válasz s:zozo #10728 üzenetére
ez eddig tiszta volt számomra is csak ez h konkrétan látoma pixeleket mint anno egy képcsöves tv-n teljesen kiábrándito... maga a kép effektive minöségével nem lenne gondom de ilyen felbontás mellett elég nevetséges a olog...totál szétzuzza az ember szemét...mégha lehetne állitani rajta hogy kicsit mossa e más lenne a helyzet! megnézem amit linkeltél köszi
-
bot1978
senior tag
válasz Menthirist #10723 üzenetére
Érdekes ez a világ, amiben a kisember saját maga ellen érvel. Ez sima üzlet, amiben az FB fizethet darabra hardverazonosítók után egyet (ez van most) de fizethetne naptári időre (szerintem időre kellett volna) stb. szerződés kérdése. Nyilván így jár a legrosszabbul a szoftvertulajdonos is, meg te, a vevő is, viszont így jár legjobban az FB, hiszen akad pali (mint Te) aki azt bizonygatja, hogy ez ajándék és az FB milyen kedves cég, miközben alacsonyan tartják a költségeket.
Lehet ajándékként definiálni egy szoftvercsomagot, ami nélkül eladhatatlan a vonatkozó áron egy hardver, csak engedtessék meg nekem, hogy ne akarjam már átverni saját magam. Értem, hogy az FB ezt szeretné, de azért én még nem vagyok egészen hülye.
Bocs, de én attól nem ájulok el, hogy választanak egy üzleti megoldást, amiben a szoftver tulajdonosa is rosszul jár, mert sokkal jobban járhatna, ha az FB-tól kapna több lóvét és nem arra várna, hogy valaki, akinek van Riftje, de nincs touch-ja megveszi 40 dollárért a szoftverét. Meg az új Riftet vásárló is rosszul jár, mert a tulajdona kevesebbet ér, többet bukik, ha el akarja adni. Például a regeléstől számított 2 évre is megkaphatná az „ajándékot” amit kifizetett és akkor el is tudná adni normális áron, ha nem tetszik, mert nem kéne mélekhez kötögetni a letöltéseit.Értem, hogy a szoftver tulajdonosa így is lenyelte a királyi falloszt és 3 napig részeg volt, hogy az FB megvette a szoftverét az induló szoftvercsomagba. Én azt nem értem, hogy a Cuki miért alszik jobban attól, hogy spórolt pár centet azzal, hogy megszívatta a saját ügyfeleit és azok vevőit is,
leendő saját ügyfeleit is.
Ha a saját ügyfele többet bukik eladáskor az neki miért jó? Ha az új ügyfele gyér szoftvercsomagot kap és túlárazottnak érzi emiatt a termékét miért jó? Azért mert nem lát túl a saját kapzsiságán és így olcsóbb volt neki, mert szarrágó azért.
Ne próbáld védeni a védhetetlent. Szarrágó a pali. Ennyi.
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy így keres többet, sőt. A dühös vevők olyan negatív reklámot nyomnak ezek után, hogy aki olvassa, könnyen lehet hogy mást, mondjuk Vive-ot vesz.[ Szerkesztve ]
-
s:zozo
aktív tag
válasz bot1978 #10730 üzenetére
A legnagyobb baj, hogy sok ember mindent és mindenkit hibáztat, kivéve saját magát.
Jól értem, hogy nem voltál körültekintő és használt terméket vásároltál?
Én sem értem, hogy miért pont az Oulus-t hibáztatod.
Ez egy bevett szokás. hogy új termékekhez kapsz ingyenes játékokat és programokat, ha ezeket hozzárendeled a hardveredhez (nintendo), vagy a profilodhoz onnantól kezdve ha el adod a következő tulaj hardver esetében megkapja (ebben az estben bukod a hardverrel együtt), viszont a profilhoz kapcsolt ingyenes programokat nem. Azok maradnak nálad és ha veszel egy használt terméket újra, akkor újfent le tudod tölteni.
A megoldás az lenne ha a digitálisan megvett termékeket át tudnád ruházni, de azt ugyi mondanom sem kell, hogy itt megint visszaélésekre nyitnak egy kaput.[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
X Rebirth VR Edition ingyenes meg masfel napig ha ki akarja valaki probalni. Nem hiszem hogy lesz ra idom sajnos, pedig nagyon erdekel
-
proci985
MODERÁTOR
-
-Solt-
veterán
Látom nem csak fordítva, hanem pluszban még magasan is ülsz azon a pacin... Fő gondnak azt látom, hogy meglehetősen hiányos félinformációkra, feltételezésekre alapozol egy elméletet amit aztán készpénzként tálalsz, pedig annyi életképtelen "forgatókönyv" van benne, hogy végigolvasni is fárasztó.
Senki nem szeretne téged átverni... adott egy hardver, amihez ajándékba adnak játékszoftvereket. Ezek nélkül is működne a hardvered, ezek nélkül is ennyibe kerülne, ha nem kapnád hozzá akkor pedig pénzért kéne megvenned őket, tehát a plusz tartalmat nem csak lehet, hanem kell is ajándéknak definiálni.
Hogy ez milyen megállapodás végeredménye arról halvány lila gőzünk nincs, de mivel a darabszám növelésben mindkét fél (oculus / szoftverfejlesztő ) érdekelt te pedig ingyen kapod, nem úgy néz ki a történet, hogy bárkinek is torokra kéne vennie a királyi fütyköst. Nem mellesleg pedig, honnan tudod, hogy a szoftverek elkészítéséhez az Oculus milyen mértékben járult hozzá? Mi van akkor, ha a fejlesztés (technikai rész) oroszlánrésze az övék volt? Mi van akkor, ha ennél a szoftvernél nem a bevétel az elsődleges szempont, hanem az Ocolus részéről az, hogy egy igazán minőségi tartalom legyen a kínálatban amit bátran lehet mutogatni, az epicgames részéről pedig a tapasztalat szerzés amit a következő játékaikban tudnak kamatoztatni?
Továbbadás, időkorlát, egyéb zöldségek: Ugye nem gondolod komolyan, hogy veszel egy terméket, beregisztrálod a hozzákapott szoftvert és azt két év múlva elveszik!? Te és azok akiknek hozzád hasonlóan semmi nem jó lennétek az elsők akik telesírnák a netet azzal, hogy ez mekkora szemétség. Szeretném még egyszer hangsúlyozni, hogy a hardver gyártója az új terméket vásárlókat ajándékozza meg, mert az ő érdeke az, hogy a terméket tőle vedd, és nem az, hogy a használt piac virágozzon. Ezen túl az új termék vásárlójának is az az érdeke, hogy az ajándék amit kapott az hozzá tartozzon, később ne vegyék el tőle, illetve ha használtan eladja a hardvert, akkor a szoftvertől ne kelljen megválnia.
Gondold végig... jön az új Rift az új Touch-l amihez már nem jár a Robo Recall. Eladod a régit (szoftverekkel együtt) és ezzel párhuzamosan majd veheted meg a játékot amit egyébként az új Riften is szívesen játszanál!? Maaaargit!!!!
Szerintem sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lehetne a lelkivilágod, ha kiszállnál a cukros bácsi zsebéből. Nyilván nem azért ennyire eredményes a ténykedése mert hülye hozzá... nekem sem a kedvencem a tag, de az, hogy a VR jelenleg itt tart az nagy részben neki köszönhető. Szóval nyugodtan engedd el a témát, mert senki nincs átverve, szimplán te akartál spórolni és ez nem úgy sült el ahogy gondoltad, amiről nem mellesleg gőzöd sem lenne, ha itt nem informálnak róla...
Vond le a tanulságot a történetből és legközelebb az energiát abba fektesd, hogy vásárlás előtt körbejárod a témát, ne pedig abba, hogy utólag a fél világot hibáztatod. Nincs igazad, dolgozd fel!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
törölt tag
Az ingyenes touch-os játékok célja, hogy aki új belépő a VR piacra, az kapjon a cucca mellé néhány minőségi játékot, hogy elsőnek ne random töltsön le ki tudja milyen minőségű programokat, hogy aztán egy rosszul megírt szoftver miatt en-bloc az egész VR technológiáról alkosson negatív véleményt.
Ugyanakkor revive-on keresztül az oculus store tartalma is elérhető, ha tehát az ingyenes touch játékokat akárhány accountra telepíteni lehetne, akkor egy vive-osnak mindössze kölcsön kellene kérnie egy riftet fél órára, és máris kapott az oculustól 120 dollárnyi ingyen szoftvert. Az oculus pedig nyilván nem azért tol milliárdokat a szoftverfejlesztés támogatásába, hogy a végén a konkurenciát hízlalja.
Az sem véletlen, hogy egyetlen online szoftver bolt sem engedélyezi a megvásárolt programok accountok közötti transzferét, mert azzal kialakulna egy másodlagos piac. Így végigtolnád a játékot, aztán lepasszolnád a 'cheapgames.org'-ra, az meg az online bolt árai alá vágva tovább értékesítené. Ezt semmilyen szoftvernél sem hagyják, beleértve a többmilliós, professzionális eszközöket is, miért pont a játékoknál tennének kivételt.
Marad még az a megoldás, hogy hardver azonosítóhoz kötik a licencet, de azt viszonylag könnyen lehetne hackelni, mert os szinten kellene a drivernek azt hazudni, hogy az eszköz jelen van, az oculus meg hogyan döntse el, hogy melyik azonosító az igazi, ha többen jelentkeznek be ugyanazzal?
A legegyszerűbb megoldás tehát, hogy az első regszrációnál hozzárendelik az acchoz a szoftvert és mindenki ennek ismeretében adja-vegye a hardvert. -
bot1978
senior tag
válasz -Solt- #10734 üzenetére
Az üzleti életben nem létezik ajándék, csak számvitel létezik. Bevétel költség és profit. Ha egy eladó ajándékról beszél az lehet élelmes, de ha vásárló beszél ajándékról az csak „elfogadja a programot” és beveszi a kék tablettát. Meg sem próbálja érteni, amit aláíratnak vele.
Ha ezt tudod és csak azért ismételgeted az ajándékot, mint a rózsafüzért nekem, mert szándékosan írsz nekem butaságokat, akkor azt tudom mondani, hogy ne nekem, de másnak se, inkább vegyél a Cukinak virágot és ne offoljuk tovább, így is túl van tárgyalva.Az FB adhatna fél áron új touch-ot, aminek nincs benne az árában az „ajándék” és nem jár hozzá semmi, de nem ad, magasan tartja az árát, ahogy a Riftnek is és kifizettet veled egy szoftvercsomagot is, amit ajándéknak hív. Ha ezt nem érted, akkor csak elbeszélünk egymás mellett. A fejlesztések legelején kiszivárgott az ár, ami mellett rentábilis az új Rift. Egyszer már csökkentették az árát, azaz az extraprofitot. Aki a legelején megvette kétszáz felett milyen ajándékot kapott? Engem ne fárasszanak az ajándék szöveggel, minden ki van fizetve nyugodt lehetsz.
(#10736) kpbendeguz
Aki használtat vesz az is új belépő, szóval nem az a cél, amit az első bekezdésedben írsz, pedig lehetne ez is cél. A ötletemben a vive-os hiába kér kölcsön Riftet, mert a csatlakoztatott touch-nak van egy hardverazonosítója, amihez kapcsolni lehetne a licencet is. Ha be van dugva látja a gép és elküldi a hardverazonosítót, autentikál vele ha nincs bedugva akkor nem. Ilyen egyszerűen és tökmindegy hány ember birtokolja és főleg nem nekem kell pöcsölnöm emilekkel, jelszavakkal meg remegni, hogy mikor törik fel a fiókom. A licenc vonatkozhat naptári időre is, pl. előfizetéses szoftverek, vírusirtók etc., ezért, hogy olcsóbb legyen megvehette volna az FB két évre a kezdő szoftvercsomagot, ami megegyezés kérdése honnantól meddig ketyeg, lehet fix dátum, vagy a vonatkozó hardver első csatlakozása a nethez stb. tökmindegy a szisztéma az, hogycsatlakoztatsz otthon egy kütyüt, a hardvert ami jelent egy azonosítót magáról, ehhez a vevőnek semmi köze. Hogy milyen azonosító, hogy hogyan jelenti, ugrókódos vagy titkosított vagy mezei tökmindegy nem az én dolgom. A lényeg, hogy ha a valid hardverazonosító a rendszeremben van, mert én bedugtam, akkor x naptári napon át, letölthetek és telepíthetek és utána mindaddig, amíg csatlakoztatva van a touch futtathatom, mert ahhoz van, azt csók.
Visszaélés. Gumicsont. Visszaélés mindig van. Most is, csak most nem a vevő jogsértő és nem az warezol, hanem éppen az FB él vissza a jogaival az ügyfelek kárára. Persze ha elfogadod a programot és beveszed a tablettát, akkor lehet mondani, hogy az ne kapjon „ajándékot”, aki használtat vesz miközben az ajándék persze nem létezik csak a vevő létezik, akivel kifizettetnek egy szoftvercsomagot a vételkor, ha akarja, ha nem.
A másodlagos piacokat szóbahozni meg rinocéroszbőr pofázmány kell abban a világban, ahol a termékeket eleve úgy gyártják le, hogy olyan erősen véges az üzemidő, hogy már csak másodlagos szeméttelep van, nem másodlagos piac.
Szóval kérek mindenkit, hogy feltételezze rólam, hogy értettem, amit írt és nem azért nem értek egyet, mert nem értem, hogy a szoftver ajándék a touchhoz. Értem a dumát. Remélem meg fogom tudni állni, hogy többet ne reagáljak senki viszontválaszára és ez lesz az uccsó off. (Ezúton is bocs érte, csak jövök a hardverapróra upolni a DK2-őt és… ha már provokálnak nehéz megállni ) -
fulton
addikt
Csak én érzékelem, vagy a frissitéssel tényleg hamarabb bekapcsol a Guardian Boundary sys?
Ez 100% mert nem tudom szét tárni a kezem anélkül hogy ne jelenne meg a fal, és ez baromi zavaró így. Nem lehet ennek az érzékenységét lentebb venni valahogy?
oké hogy ki lehet kapcsolni és csak a földön mutatná...de az meg nem jó, mert oda verem a kezem. -
Raymond
félisten
Akkor ugy nez ki nem lesz jovo ev vegen uj Rift:
"With the coming of the Oculus Go at the beginning of next year and the Santa Cruz prototype, Oculus Rift purchasers can rest assured that no new additional HMDs will be released in 2018. Rubin says that the Oculus Rift is going to be here for a while, and will also stay the focus for a while. The same can be said for the any content that will be created for the Santa Cruz HMD; Rubin explains the Santa Cruz prototype as a mash up of an Oculus Rift and Oculus Go: Santa Cruz would be the result of the two having babies."
Jason Rubin on Oculus’ Future and the Virtual Reality Landscape Today
-
veterán
válasz -Solt- #10743 üzenetére
Szóval akkor nem jutottunk annál előrébb, hogy a gazdag cégeknek kötelessége lenne minimum ingyen adni korlátlan mennyiségű ajándékot a termékei mellé (sőt azt is ingyen kellene adnia), pusztán azért, mert lehetséges lenne.
Kíváncsi lennék, elvégezné-e a munkáját feleannyiért, ha éppenhogy, de ki tudná húzni belőle egy hónapig.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
kazmerr
aktív tag
De hogy legyen érdemi tartalom is:
- superhot VR: én a hc felé ezzel demoznám. Gyors pörgős, mezei embert inkább elriaszt. Viszont eszméletlen fun.
- Assetto corsa: eléggé elhanyagolt a vr támogatása (a menü nem vr-os) de ahogy a járműbe kerülsz elfelejtesz minden negatívumot. A Project Cars helyett ezzel kellene az autós szimulátorokat reklámozni.
- Interkosmos: Rövid, interaktív történet. Easy módban nem lehet szerintem meghalni. Kb 1 óra, de aki scifi fan annak érdemes lehet.
- Lone echo: minden scifi rajongó legnedvesebb álma ez a játék, a mozgás nagyon jól kitalált, egyszerűen hihetetlen szép...Ugyanitt Adr1ft infinite oxigen trainer kerestetik vagy 💯%os save
Tudom ho -
zpeti2
tag
válasz kazmerr #10748 üzenetére
Autóverseny- és repülőgép szimulátor, drótnélküli VR és Rift próba, Budapesten Hyp-R srácok jóvoltából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest