Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortel
senior tag
Dec 30-ig ígéri a Német amazon, hogy ideér a Rift...
Tegnap még 12-e volt a határidő.
143K mindenestül, de majd csak itt lesz.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
Raymond
félisten
Oculus Touch Anniversary 24h Flash Sale: [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
veterán
-
Raymond
félisten
válasz sz_abika #10608 üzenetére
A zome szerintem megeri, de a Blasters es a MasterpieceVR-rol nem tudok semmit. A tobbi viszont jo aron van, theBlu nalam alap ha mutatom a Rift-et valakinek, SuperhotVR is megeri az arat ugyanugy ahogy a Kingspray vagy az I Expect You to Die. Es a My Old Friend is jo, az ilyenek alltalaban ingyen vannak, de az az 1.5EUR vagy mennyi (GBP-ben latom most csak az arakat) nem sok erte, en megneztem mar vagy 30-szor, amolyan kikapcsolodas 3 percre
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
zeee
senior tag
Debrecenben valaki tudna nekem biztosítani pár percet, hogy szimulátorral megnézzem milyen az oculus rift? Csak szeretném látni a látványvilágot, mielőtt beruházok egy Rift-re.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz kiskuplung #10611 üzenetére
Ez mondjuk annyira nem jó jel. Úgy néz ki hogy nem veszik, másképp miért adnák ennyire olcsón? Remélem nem dől be a 4A Games (nem kis cégről van szó), mert az iszonyatosan visszavetné a VR játékok piacát.
Lone Echo 30$, volt ez valaha ennyire olcsó? Lehet hogy meg kéne venni
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz tobias88888 #10613 üzenetére
A VR piac felét a Sony PS uralja, gondolod hogy sokan vesznek PC-és vr játékot?
-
Dyingsoul
Topikgazda
Pár napig nem vagyok és micsoda pofonosztásokról maradok le! Egyébként érdekes, hogy idejétmúlt, 2 évvel ezelőtti témákat hoznak fel újra emberek de olyat amin tényleg semmi értelme rágódni. Annak viszont örülök, hogy pörög a topik. Fallout VR már csak 6 nap!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
s:zozo
aktív tag
válasz kiskuplung #10611 üzenetére
Bezsákolva az Artica.1 és a Dead Effect 2 vr is.
Megnézem így mindkettőt és jön a véleményem róluk. -
Ombi5
őstag
Nem figyeltem, hogy milyen learazasok szoktak lenni,de ez a mostani (Anniversary) jonak szamit?
-
kiskuplung
őstag
Én minden nap figyelem, szerintem jónak számít. Lone Echo még sosem volt ilyen olcsó, pl.
Ősszel voltak 24 órás flash sale-ek, azok voltak a legjobbak. Az akkor beszerzett 10EUR-os Wilson's Heart volt a legjobb vételem
tobias88888: A From other suns 1 hónapos sincs, mégis olcsóbb, mint a megjelenés előtti akciós ára. Szerintem nem kell egyből az 4A Games bukását vízionálni
-
Ombi5
őstag
válasz kiskuplung #10622 üzenetére
Nem tudok donteni ezek kozul vagy varjak meg kesobbre,hatha lesz jobb?!
-Artika
-Superhot
-I expect DIE
-Lone Echo -
fulton
addikt
Srácok, az Artika 1. ben hogy lehet menteni?
A metronál járok, és ki vanank pipálva a missional az elsődleges és másodlagos küldetés is, de mindig a metro elejéről kezdek. Hiába vittem el jó darabig előzőleg. -
sz_abika
addikt
Amúgy biztos velem van a hiba, de most nézegettemt réleket, minden mostani "AAA"nak titulált VR játékhoz és mind hidegen hagy. Egy Steames platform indie játékért szívesebben adok ki 10€t, mint ezekért a 20at. FPS kizárva, klikkelgetve sem szerettem, horrort még filmben se szeretem, 2D nem szeretek rajzolgatni, de 3Dben sem fogok. Ezek a kúszós mászós dolgok, pl a Climb még nem lenne rossz, de kb 5perc wow után már semmi extrát nem nyújtana. A Lone Echoban gondolkodom, de az megint térigényes. Leginkább egy VR Amerikai foci QB-ként ami a legizgalmasabb lenne, de amit találtam az elég casual. Valószínűleg már én vagyok beszűkülve itt a FIFA és szimulátorozás vonalon, de semmi más nem érdekel.
PSN: xszabikax
-
kiskuplung
őstag
Ombi5 : Nekem a Superhot kivételével az összes megvan A Lone echo a legjobb VR játékom.
fulton: Nem lehet menteni, ha elkezdesz egy pályát, akkor végig kell vinni, és akkor ment magától. Sajnos ez ilyen, kicsit kényelmetlen, főleg, hogy közepe táján van olyan pálya ami egymagában fél óra
sz_abika : Akkor nincs más hátra, el kell adni a cuccost. Mennyit kérsz a szenzorért?
-
fulton
addikt
-
kiskuplung
őstag
válasz tobias88888 #10630 üzenetére
A Dark soulsokat pont ezért szeretem, felidézi a régi C64-es Creatures 1-2-t.
-
sz_abika
addikt
válasz kiskuplung #10626 üzenetére
Nice try , de csak Touch bundleben lenne eladó amúgyis
(#10628) proci985 Hát ez már jobb, de biztos leverném a fél polcot menetközben
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
-Solt-
veterán
válasz tobias88888 #10630 üzenetére
Én is visszasírom azokat az időket... volt valós kihívás a játékokban, nem csak ügyességet igényeltek hanem gondolkozást is, ezáltal fejlődni is lehetett velük amellett, hogy az ember szórakozott. Mára ez már szinte totál kihalt, a konzol nagyon sokat ártott ezen a téren... csőjátékok, mutatja honnan lőnek, merre menj, éppen hol vagy, stb, stb, stb... jó reflexekkel rendelkező "hülye" gyerekeket képez, ezért is hívom hülyegyerekképző doboznak!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
izitom
tag
Megjött az új Oculus Home az 1.21-el, legalábbis bétában!
-
kazmerr
aktív tag
Sziasztok,
- Az ajánlott Inateck usb kártya telepítve.
- Új NVIDIA driver telepítve
- Oculust Software telepítveMivel készülhetek még a Rift holnapi érkezésére?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
hát hogy nem fogyok ki ...
Azt szeretném kérdezni, nem e lehet csökkenteni valahogy a roomscale rács érzékenységét, elég hamar bekapcsol nekem...nem jó mert annyira hamar érzékel hogy zavaró játékban[ Szerkesztve ]
-
Mayan
csendes tag
Sziasztok!
Ez a Delock kártya
illetve kábel jó lesz Oculushoz, vagy mindenképpen az ajánlottat vegyem? -
-
Tomdriver
őstag
Szerintem se kísérletezzél, Inatecket most Amazonról olcsóbban beszerezheted.
Én ezt a kábelt rendeltem hozzá, jók a visszajelzések is róla Riftel.
(sajna csak a jövő héten jön meg, és a Rift is... lassan tellik az idő. )
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
Lone Echo szerintetek lesz még akciós az idén, vagy beteszik nagyobb akcióba?
Blu megvéve.[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest