Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz Raymond #10710 üzenetére

    Nem néztem be. Ekkora a szarrágás, hogy csak egyszer lehet telepíteni.
    Outletben vettem olcsóbban, viszont arról elfelejtettek persze szólni, hogy kipróbáltak vele mindent, szóval nem voltak teljesen korrektek, de mivel kibontottról volt szó, végül is ott volt, hogy used szóval kérdezhettem volna, de lehet hogy az eladó se tudta, csak egy vevőt érdekelt és rákattintott mit tudom én.

    Igazából nem tudtam erről, meg eszembe sem jutott, hogy ekkora szarrágás létezhet egyáltalán, hogy az ingyenes szoftverek fizetősek lesznek, ha egyszer már telepítetted. Ehhez én öreg vagyok. Nálam ami ingyenes, az ingyenes.
    Ez, hogy most a háttérben be vagy jelentkezve egy méllel és akkor ezt ő megjegyzi, hogy melyik méllel voltál éppen bejelentkezve, amikor kipróbáltad, jaaaaj, hát jó, akkor szarjon sünt.

    Az én időmben, aki ilyenekkel próbálkozott azt elküldte mindenki a pi*ába és tönkrement. Igazából mire jó, nem is értem. Az lenne a cél, hogy én rákapjak és fizessek, vegyem egyik szoftvert a másik után.
    Gondolom.
    Most ha valakinek nem jön be a Rift, eladja a vevő már ki se próbálhatja a szoftvert, csalódik. Érted nem is tudnám, hogy ez lenne hozzá, ha te nem szólsz, mert ugye nem jön elő a not installedben nekem semmi. Honnan tudnám? Tök üres.
    Most ha én is eladom, aztán teleírok 8 fórumot azzal, hogy ehhez nincs semmi, aztán akinek eladtam az is teleírja és megy végig és mindenki leírja, hogy nagyon kevés a free tartalom most az jó nekik?

    Nem áll össze nekem, hogy ez miért jó, full öngól, de igazából mindegy. Ha ilyen g*cik, ez van, nem tudsz mit csinálni. Ha veszek valamit, már ha ezek után csodával határos módon úgy döntök, akkor már nyilván nem egy ingyenes szoftverért fogok adni 40 dollárt, hát ezek teljesen hülyék. Nyilván csinálok egy gmail címet ingyen, amit továbbadhatok később majd a Rifttel együtt és azzal olyamit vásárolok, aminek értéke van, hogy amikor továbbadom akkor ne az legyen, hogy van hozzá valami, ami egyébként ingyenes volt egy embernek a sor legelején és emiatt a vevők semmibe se nézik.

    Csak most mit? Érted store-ban igazából képek vannak. Zsákbamacskát vásárolni képek alapján, ilyen 40 dollárokért, nekem ez elég fura sokkal-sokkal több pénze lehet az átlagos ügyfelüknek, mint nekem ha ez megy. Mindent fel kéne tudnom tenni és mondjuk 10 perc után kilép ha nincs regisztrálva. Úgy igen. Csak lehet hogy akkor kiderülne, hogy vacak a kínálat és csupa megy magától video, amibe háromszor belekattinthatsz és akkor az már játék. De azért 40 dollár.

Új hozzászólás Aktív témák