Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Amikor sok évvel ezelőtt voltunk, egész héten le volt zárva a Sarenne, úgyhogy csak a tunnelen lehetett hazajutni (vagy liften, de hát az nem jött szóba
) Egyébként ha tiszta az idő, nem leküzdhetetlen a pálya, akkori, majd 20 évvel ezelőtti tudás szintem azért nekem se volt túl erős.
-
goccer
aktív tag
Szívem szerint én is csak a franciákhoz mennék síelni. Ezerszer jobb a francia pályák hangulata, bulis laza emberek, nincs senkise befeszülve. Ha csak valaki cigizik és ül a pálya közepén is odajönnek megkérdezni, hogy minden rendben van-e. Ehhez képest jön a pökhedni osztrák paraszt tolakszik a lift aljában, a pályán meg nemhogy csak simán elmegy a láthatólag sérült ember mellett hanem ha teheti még egy kis havat is ráfröcsköl, nem egy ilyet láttam. Semmi szükségem nem lenne ezekre a tahókra, ha olyan élethelyzetbe lennék, hogy az egy hetes Franciaországok beleférnének
-
goccer
aktív tag
Ebben van valami. Régen amikor franciákhoz jártam én is máshogy öltöztem valóban. Ausztriában az elmúlt 10 évben viszont egyszer nem vettem fel símaszkot, és polár pulcsit is csak ha az időjárás előrejelzés nagyon indokolta (-10 alatt, erős szél). Amúgy meg egy hosszú ujjú póló, kabát, gatya alá nem is veszek semmit. Azért egy Les2Alpes-on 3400-en felfelé a tárcsás liften a hóviharban nem mosolyogtam volna így öltözve
-
goccer
aktív tag
válasz
zapikanka #1194 üzenetére
Próba nélkül ez bármelyik bakancsra igaz, nem csak a használtra. Menj el egy szakboltba és majd segítenek. Próbálj fel 5-6 cipőt, szerintem kezdőként nincs jobb opciód nem érdemes ezen többet pörögni. Max ha találsz egy kényelmes típust de túl drága, akkor még meg lehet próbálni egy használtat találni belőle.
-
goccer
aktív tag
Melyik oldalon vagytok? Vagy mindkettő?
Én imádtam ezeket a nagy francia terepeket, de sajna már jó pár éve csak Ausztriáig jutunk. Az utolsó francia élmény az pont egy januári La Plagne volt, emlékszem akkor is sokat havazott, viszont aztán hatalmasakat lehetett szűzhavazni, csomó fasza free ride zóna van. Adtam a csomó zenés bulis hüttét is, bár abban a kategóriában nekem Les2Alpes - Le Pano a csúcs
Idén nekünk is Kaprun lesz csak egy hosszú hétvégére március elején.
-
goccer
aktív tag
A lécemet használtan vettem, az tök megérte szerintem, de cipőből jobban örülnék egy újnak. Pont most számolgattam, hogy mióta lehet meg a mostani cipőm, de több mint 15 szezon benne van az biztos. Szóval nálam jól, jobban bírják a cipők mint a lécek, úgyhogy akkor legyen már null km-es, ha veszek. Lehet megnézzük a fent említett Tormát, elég nagy kínálatuk van úgy látom, hátha lesz valami jó áron
Nem nagyon figyeltem egyébként korábban, de ősszel, szezon elején nem szoktak akcióban lenni a "tavalyi modellek"? Vagy érdemes inkább a tavaszi kiárusításkor lecsapni?
-
goccer
aktív tag
válasz
DrDobos #1092 üzenetére
Tavaly voltunk, nem rossz de semmi extra. Ami pozitív, hogy vannak jó hosszú lendületes pályák, viszont az össz km kicsit csalóka. Viszonylag soknak tűnik, de van egy csomó párhuzamos tökugyanolyan pálya egymás mellett. Azért egy 4-5 napot így is el lehet ott tölteni bőven.
-
goccer
aktív tag
Sziasztok, a szezonban eléggé leamortizálódott a felszerelésünk, első sorban sícipőket kéne cserélni. A gondom az hogy nem igazán tudom, hogy hol lenne érdemes körülnézni. Decathlon, Intersport és hasonló áruházak kinálata eléggé vicc kategória adott szegmenesben jó ha egy modell elérhető általában. Pesti szakboltok talán egy fokkal jobbak, de azokat meg eléggé túlárazottnak érzem. Nem tudom van-e valami tippetek, arra is gondoltam hogy Pandorfba kiugrani szezon végén körbenézni. Nézett már valaki ott sí cuccot esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- További aktív témák...
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest