Új hozzászólás Aktív témák

  • FLx

    addikt

    válasz mmdms #39396 üzenetére

    A belepo kategoria naluk a CSL Elite amit most eppen nem lehet kapni. A Clubsport egy picit jobb, de meg szijas cucc, a DD meg ugye a csucs.

    Orok darab nem lesz egyik sem az tuti biztos. Talan ha sose kapcsolod be, akkor esetleg. De nem a Fanatec hibaja ez, szerintem nincs olyan kormany ami kibir vegtelen ev tekergetest. Ha nezegeted a forumokat, fogod latni, hogy minden tipusnak megvannak a maga problemai, a Fanatecnek is van dogivel, de el kell ezt fogadni. 2 ev gari jar, csak neked kell majd elkuldeni Nemetorszagba ha gaz van.

    Oszinten szolva en nem vennek elso kormanynak Fanatec-et, mert a sarokban fog porosodni, vagy a hardverapron kikotni. Az esetek 90%-a igy vegzodik, mert rajon az ember, hogy se ideje nincs, helyet is sokat foglal, draga is stb. Tovabba egy ilyen kormanyhoz alap egy wheel stand vagy cockpit, foleg ha load cell a pedal. En nem tennek ilyesmit mar az iroasztal sarkara, hiaba adjak hozza a rogzitot. De ha mar megis, CSL Elite-nel dragabbat semmikepp ne vegyel. raersz majd par ev mulva, ha mar megtanultad az alapokat.

    ps. En a sajat karomon tanultam meg a dolgot, elhittem, hogy leulok aztan majd jatszok es ennyi. Ehhez kepest ez egy komoly tanulasi folyamat, rendesen beallitani mindent, megtanulni az autokat, palyakat stb. vegtelen a sor. Jelenleg napi 2-3 ora fix jatekidom van, 2 honapja folyamatosan tolom, elotte kb. 1 evig csak heti par alkalommal jatszottam. Nem mernem azt mondani, hogy barhol barmilyen kocsival tudok ertelmes koroket menni. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák