Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is inkább már EPIC-en veszem a legtöbb játékot kb Borderlands 3 óta. 'de van pár launcher a gépemen, nekem nem kizáró indok ha valami csak 1 helyen érhető el'
Steam accom van már HL 2 megjelenése óta, van pár játék ott az tény de nem zavar ha nem ott kell vennem/játszanom valamit.Magyarosítás meg engem szerencsére nem érint, ha lehet én direkt angolul játszok mindent. 'magyarul már filmet sem szeretek nézni..'
-
Én nem szeretem a Steam-et. Se a felülete nem jön be, se ingyen játékokkal nem kápráztatnak el, én maradok elsődlegesen az epic-nél, ha veszek játékot és ott is meglehet, akkor inkább ott veszem meg.
-
keszegh
csendes tag
0.11 szazalekponttal, de nagy a fluktuacio a meresben. lasd pl.:
aprilis 2023:
Hungarian 0.32% (which is +0.11%)tehat mar vissza is tert az a 0.11%.
lasd:
https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam(igazabol a tablazatot nezve sem teljesen egyertelmu, de nagyobb ertekeknel nagyobb a kulonbseg is, illetve a ket szam nagyon egymas mellett van mint amit hasonlitsunk ossze, ez alapjan gondolom, hogy szazalekpont)
-
DeFranco
nagyúr
Par pontosito kerdesem lenne: a 0.11%-os csokkenes es a 0.21%-os reszarany kozott milyen viszony van? Ha 0.21% csokkent egy tized szazalekkal (tehat 0.210132%-rol csokkent 0.21-re) akkor a valtozas ehanyagolhato, de ha 0.11 szazalekponttal csokkent, akkor a steam a magyar jatekosbazis harmadat (0.32-rol 0.21-re) veszitette el, ami nem kicsi, hanem jelentos valtozas.
Jo lenne latni, hogy ez szamszeruen mennyi jatekost jelent, es fontos lenne latni hogy ez a jatekosszam atlagosan mennyit kolt egy evben jatekokra. Ugyanis a matek nagyon egyszeru: ha a lokalizacio koltsege kisebb mint a vart novekedes az eladasok szamaban (profitban) akkor lesz magyariasiasositas, ha nem nem. Ez nem elvi kerdes.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A GameSensor csapata az elmúlt kilenc évben megjelent játékokról készített statisztikát.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest