Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
04ahgy #15617 üzenetére
Szia!
1. Ezt János barátod már leírta. Ha nem lettem volna ezzel tisztában, akkor is elsőre nem értettem meg szerinted, Gyuri?
2. Neki már leírtam mellesleg: Az ő kommentje előtt is tökéletesen tisztában voltam ezzel. Nem tudom miért kell hülyének nézni a másikat, vagy amatőrnek...
3. Érdekes a logikátok. Csak azért, mert Vantage-ben nem kell se dual, se tri, se quad, attól még nem tehetek fel egy egyszerű kérdést? Nincs jogom kérdezni egy másik fórumtárstól, kíváncsiságból, hogy aztaa, miért pont így járattad, mindig így szoktad, ez a 24/7 setup? Direkt, vagy véletlenül esetleg rosszul döntöttél (quad chan platformba dual kit ramot vett) és még rosszul is raktad be (két egymás melletti slot, így single channel-ben hajtva őket) és még az órajelüket sem raktad magasra? Vagy esetleg csak egy program bug (ez esetben Jonesnak igaza van)? Vagy talááán háttal állsz a ram tuningnak és gőzöd sincs, hogy így nem aknázod ki a rendszerben lévő maximumot (akkor igyekeznék segíteni neki kihozni az adottságokból a legjobbat)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- További aktív témák...