Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz lezso6 #58905 üzenetére

    Üdv,

    Nos az ajánlásotok alapján váltok az R1600TIII-ról, valóban nem éri meg külön eszközzel szenvedni ha elérhető beépítetten az optikai bemenet, főleg, hogy árban azonos lenne lényegében az eszköz megvásárlása után.

    Ahogy olvasgatom látom, hogy több Edifier hangfallal volt már dolgod, így kíváncsi vennék, mi a véleményed az R1600TIII helyett egy Edifier R2730DB-ről a TV mellé, filmezésre, zenehallgatásra? Körülbelül kettő méter távra lenne a kettő hangfal egymástól és olyan másfél méter messze. Mennyire lenne jó ez erre a felhasználásra? Ezen már optikai kimenet is lenne ugye.

    Illetve véleményed szerint, hogy viszonyulna ez egy Jamo-s-801pm párhoz? Róla túl sok információt nem találtam, itt a topikban meg konkrétan semmi nem volt róla. Gondolom a 4"-os sugárzó miatt azért más világ. Bárkinek volt dolga vele?

    Mindkettőt körülbelül 40-50 ezer forintos áron tudnám beszerezni használtan.

    Illetve még akad aprón egy S880DB, nem tudom, hogy az, hogy viszonyul a többiekhez, vagy, hogy jobb választás lenne-e ebben az 50.000 Ft-os kategóriában.

    Te hogy látod a helyzetet a jelen körülmények alapján, mit javasolnál, javasolnátok? Esetleg valamilyen teljesen más irányba menjek el, más modellt ajánlanátok, vagy várjak a vásárlással?

    Köszönöm :R

    [ Szerkesztve ]

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák