Új hozzászólás Aktív témák

  • Chappy

    tag

    Heló!

    Új hangszórót szeretnék venni, mivel a régi már elég régi (Maxxtro SPKA1A). Nem akarok zenét bömböltetni, kis szobában magam hallgatnám. 2.1-re gondoltam, valamint max 5 eFt-ra. Hát látom nagyon nem ez a kategória megy most... Anno tescoban 4k körül vettünk egyet a koleszba (2.1), nem volt rossz, egyetlen parája, hogy zúgott üresen, valamint még hallottuk hogy zúg, ha filmet néztünk (gondolom az 50 hz miatt).

    MI kerül ennyibe a hangfalakon? Így látva a mezőnyt hajlandó vagyok akár 10-15k-t is áldozni, ha megéri. Látom hangkártya normálisabb 20eFt... Nekem integrált 7.1 hangkártyám van (ASUS P8H67-V Pro Rev 3.0).

    Másik amit még nem értek: vannak ezek a 2.1 hangfalak, de csak egy sima jack megy a gépből... Nem úgy kellene, hogy mélynyomót a külön lyukba bedugni?

    Elnézést, tényleg nem értek hozzá, és így sokallok azért ennyi pénzt. Anno otthoni géphez vettünk 4eFt-ért hangszórót, teljesen korrekt. Nem szomszédot akarok ilyesztgetni.

    Ja és használtat venni megéri? Ha rosszul volt használva, az okozhat tartós károsodást minőségben (pl ha sokat volt bömböltetve)?

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák