Hirdetés
Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz bartiiiiiii #3451 üzenetére
Így van, még +10k esetén is teljesen rendben lenne az ár/érték aránya, ha annyiba fog kerülni az erősebb széria.
.::> <::.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
bocsi a hülye kérdésért kicsit olvasgattam a forumot és elgondolkodtatott a telefon, tudom teljesen más kategória de nokia e52 vel szemezgetem inkább ezt vegyem meg valakitől akár használtan vagy inkább egy nokiát? melyiket vagyis bocsánat inkább ezt a zte-t mire ajánlanátok? sok mindenre használható a kicsike? nem szeretnék belemenni én még -mivel nem igen értek az androidhoz- mivel nem foglalkoztam vele- szóval nem szeretnék semmi garivesztős dolgot megcsinálni rajta, de kérdem én akkor semmiféle netről leszedett programot nem tudok rátenni? ha nem töröm fel vagy hogy is híják a folyamatot
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
vadászcsiga
félisten
válasz zsolt19900 #3456 üzenetére
Én nyugodt szívvel ajánlom a Zte-t, az E52-nek még a közelébe se menj nem jó az semmire max levélnehezéknek. A Blade-et úgy használhatod ahogy megkapod, ezer meg ezer programot telepíthetsz rá, szemben a nokiával ahol szignózni kell ami babra munka meg megalázó is.
-
zsolt19900
őstag
válasz vadászcsiga #3460 üzenetére
koszi a gps-e milyen a blédnek? és akkor ezt most úgy képzeljem el hogy fogom és netezhetek vele a multitács miatt sokkal jobban mint a sima kijelzős készülékekkel ect ect és tutira várható rá frissités? 2.2 esre gondolok
csak tudod nyomkodtam én tapis telefont és valahogy még mindig úgy érzem hogy nem az én világom és a gombos telefonok között végül is minden miatt anyag tudás ár kinézet őőőő minőség a nokiára esett a választás, de ez most elgondolkodtatott sajnos
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
kentucky
őstag
válasz zsolt19900 #3462 üzenetére
modaco fórum:
So i read today that WIND, a mobile provider is bringing the blade to Greece, but unfortunately with an LCD screen and 256 ram, for 159 euro.The good news is that there will be an official update to 2.2 in the beggining of 2011, i hope this update would work with the San Francisco
Source
I hope google translation works for you. -
rakal
senior tag
A GPS kifejezetten erőssége a készüléknek 10-20 sec alatt talál 8 műholdat.
-
tildy
nagyúr
Valamit aktiválni kell rajta, lehet majd kell a hátuljárol a hosszú szám, és akkor odakinn beaktiváltatom. 10 font kell hogy legyen rajta + 50 perc külföldre duma .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
sto1911
veterán
Par oraja raktam fel a BladeVillain 1.1.0-at, par szoban:
+ erezhetoen gyorsabb
- neha 1-2 process leall
- gyari taskmanager resource fulere kattintva mindig leall... -
Ren Hoek
veterán
"Nagy kár lenne érte, mert ár/teljesítmény tekintetében messze a legjobb telefonról van szó.
De persze mindenkinek kellett menni 10 dobozt bontatni, mert a budiban az egyik pixel homályosabb volt, így most erről is lemondhatunk... :\"Persze fogd már rájuk... Elképesztő. Akkor menj nyalogasd a kínaiak t....á nem is folytatom. A gradiens hiba meg igen is gáz, láttam személyesen.Pár hátteret kb nem lehet berakni,és kitudja rosszabbodik-e (3 embernél megtette.) Ki kell állnunk az igazunkért, nehogymár a balkáni birka magyaroknak meg görögöknek minden szart le lehessen nyomni a torkán. UK-ben meg kapják az AMOLED-s cuccot ugyan ennyiért (Meg óra meg minden bizbasz van hozzá)... No komment, velük nem merik eljátszani.
Még mindig lehet kapni, szaladj gyorsan a boltba és vegyél 10 példányt. Aztán meglátjuk mennyiért tudod majd elpasszolni ezzel a hibával, ha már nem forgalmazzák (Bár a magyarok tuti hogy megvennék +10K-val is drágábban, mert jújj okostelefon csóróknak, ez kell, muszáj)
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
És honnan ez a sejtésed?
Mennyire megbízható forrásból van?Egyébként én kifejezetten örülnék a +256 mb ram-nak, meg természetesen egy hibátlan kijelzőnek...És nagyon jó lenne, ha egy az egybe a SF-et kapnánk hardverileg, mert akkor nagyobb lenne a custom rom támogatásunk.
Viszont azt elég nagy gazemberségnek tartanám, ha 14 000 Ft-al több lenne!
Meg felmerül ugye a kérdés, hogy ilyenkor mi lesz velünk, akik megvették a selejtes Blade-et 36 000-ért? Ilyenkor ugye szerintem kötelesek lennének hibátlanra cserélni akkor is, ha a hibátlant már drágábban adnák, dehát....
djozsi (#3444)
És akkor mi nyavalygunk....Szánalmas vagy![ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
a gps-e milyen a blédnek?
GPS-bol eddig smartphone-ban ketfelet lattam: az SGS fele kihullikahajamtoled rendszerut es hasznalhatot.
A bladeben dolgozo MSM7227-ben ugyan az a 7. generacios GPSONE motor ketyeg mint a HTC Desireben talalhato prociban, szoval nagyjabol hasonlo a teljesitmenyt lehet elvarni tole: (Miutan megskalpota az SGS-ben alkalmazott megoldast, eltori a gerincet, meg melegen felszeleteli, epp csak megsuti es megeszi reggelire ugy felig veresen.)
Desire HD-ban es Desire Z-ben eggyel ujabb generacioju GPSONE mag van, erzesem szerint a fogyasztasra gyurtak leginkabb qualcomm-ek az uj generacional, bar a DZ neha hihetetlen pontossagot allit magarol GPSTest-ben (1-2m) ott ahol a blade 4-6m pontossagot jelent.Itt egy track log tegnaprol a blade-del ha a pontossag is erdekel.
-
steewattyoo
csendes tag
remélem itt van vki okos aki tud segíteni, és hogy nem csak nálam volt ez a probléma...
naszóval megcsináltam a superboot root-ot és utána a telefon képernyője kékes árnyalatú lett, és amikor nem nyúlok hozzá és elsötétedik, az istennek se akar visszajönni, bármelyik fizikai gombot nyomkodom..
aztán feltettem a ClockworkMod Recovery-t és ugyanez...
mondjátok hogy van rá megoldás
bocsi, ha már volt ez kérdés, de úgy megszaladt ez a topic, hogy képtelen vagyok végigolvasni
Guitar Hero magyar custom számok: http://guitarherofan.mlap.hu, és youtubon a magyar nyelvű számberakás how to videó: http://www.youtube.com/watch?v=AGnVFt68OMk
-
Tomate
veterán
Hát barátom 3g-s kártyájával sem ment. Net volt meg minden, de nem csatlakozott. Igaz nem google talkkal próbáltam, de ugyan azt a részt hozza be mint bármilyen másik google cuccnál.
tildy: Rendben. Ráér igazából.
Más:
Hogy tudom kiiktatni azokat a programokat amik gyárilag a romban vannak, de nem akarom, hogy menjenek? Uninstalálni nem lehet... -
gergo85
csendes tag
Szeretném megosztani személyes gondolataimat a ZTE Blade telefonról. Elsősorban azok számára készítettem el az írást, akik még nem tudtak dönteni, hogy megvegyék-e a készüléket vagy sem.
Anyaghasználat
Teljesen korrekt, én személy szerint nem érzem rajta a "kínai" hatást. Kinézetre is jól néz ki, a maga nevében formatervezett telefon. Itt-ott azért látszik az olcsóbb kivitelezés (például nincs lezárva a micro usb kimenet).Kijelző
Nagy és kimondottan szép kijelző, aminek az érzékenysége pont megfelelő. A mérete 3.5", ami nagyobb, mint a hasonló árfekvésű telefonoknak. A felbontása 800x480 képpont, ami többnyire a felső kategóriás (azaz a 100e Ft fölötti) mobilokra jellemző.
Sok helyen felmerült, hogy képpont- és színátmenet hibás a kijelző. Nekem intenzív használat mellett tökéletesen működött, nem jelentkeztek az említett problémák.
Egyedül akkor volt problémám, amikor kipróbáltam az IGO-t, mert nagyjából a képernyő negyedén jelent meg, ami elég zavaró volt és szinte használhatatlanná tette a programot. De szerencsére vannak olyan navigációs rendszerek (pl. a Motonav), amit optimalizáltak erre a képernyő felbontásra. Minden más szoftver helyesen jelent meg rajta.Gyorsaság
Neocoreb (1.9.22): 37,2 fps
Quadrant (1.1.3): 365 pont
Angry Birds (1.4.2): folyamatos játékmenet
A mért értékekből is látszik, hogy bizony az árához képest nagyon jól teljesít.Zene
A telefon hangszórója tűrhető, viszont a gyári headset-et célszerű lecserélni egy igényesebbre, amiben hallatszanak a mély hangos is. FM rádió van benne, akinek esetleg kellene.Fényképező
A minősége gyenge, de a célnak teljesen megfelelő, hogy kéznél legyen. Aki pedig minőségi fényképeket akar készíteni, az használjon fényképezőgépet. Led lámpa sajnos nincs benne.Negatívumok
Fizikai gombok: Szerintem lehettek volna kicsit nagyobbak is.
Akkumulátor: Jobban is bírhatná, például akár 3 napig is.
Exponáló gomb: Nincs, de elfért volna az oldalsó sávon.
Led lámpa: Jól jött volna, de helyettesíthető valamelyest a képernyővel.
Előlapi kamera: Én nem használnám, de azért rakhattak volna bele (bár az érintőképernyős mobilokra nem jellemző).Megjegyzés
Sokan nem fognak velem egyetérteni, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos gyártók (egyszerűség kedvéért nevezzük őket Samsung-nak és LG-nek) le akarják járatni ez a telefont és ezért szidják olyan sokat. Az viszont tény, hogy más gyártók 1,5-2x drágábbért árulnak ilyen tudású készüléket. És sokszor csak a márkát kell megfizetni, nem pedig a terméket. A T-mobile 2 év garanciát ad rá, ami további előny.Röviden és tömören ennyi. Összefoglalni nem szeretnék, mindenki tegye meg maga a leírtak alapján.
Zárszóként mit is mondhatnék? A ZTE Blade egy penge telefon!
-
djozsi
senior tag
válasz Ren Hoek #3469 üzenetére
Nem tudom, mi juttatott oda, hogy ennyire lenézed a saját népedet, de sajnálom a dolgot. Én se vagyok valami nagy magyar, de azért ennyire nem venném sz*rba a magyarokat...
Eddig se tartottak senkinek pisztolyt a fejéhez, hogy vegye meg, volt ez a "hiba", akit kicsit is érdekelt a téma utánanézett, tudott róla, ennyi.
Ennyi erővel ki lehetne gúnyolni azokat is, akik rohantak az első héten a boltba, mint a birka, hogy "húúú, occsó okosteló, húú, ez kell, húúú", de mégse tennék soha ilyet.
Most talán elveszik a választás lehetőségét is.
Ha szerinted az, hogy valamit kapni se lehet jobb, mintha lehet, ha akarod, akkor egészen másképp látjuk a dolgokat és nincs miről beszélnünk.Már rég leírtam, hogy nem kell a telefon, nem fogom megvenni, ennek ellenére szomorú lennék, ha nem lenne többé kapható, szerintem ezzel sokkal messzebb kerülnénk a "hőn áhított" nyugattól, mintha egy butított verziót kapnánk. De persze a "szomszéd nője" és a "dögöljön meg a szomszédé is" jelenség továbbra is hatalmas divat. Talán pont ezért nem jutunk egyről a kettőre.
-
compi.hu
senior tag
válasz steewattyoo #3473 üzenetére
En egy megoldasrol tudok: visszateszed az eredeti bootloadert. Ha van mas megoldas az engem is erdekelne.
-
KIZS
aktív tag
Egyszer játszottam Froyo-val Polaris-ra rakva és nekem sem volt 3G-s netem sokáig. Aztán rájöttem, hogy ha APN -nek a "internet" helyett "wnw"-t adok meg, akkor működik. És onnantól kezdve stabilan működött is.
Ne kérdezd meg miért... WinMo alatt "internet"-tel működik, Froyo alatt "wnw" -vel. Hivatalosan az "internetet" kéne használnom.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Nem offolok tovább. Azon kaptam fel a vizet, hogy azokat hibáztatod egy telefon istenítése közben, akik nem tűrik el, ha hülyének nézik őket... és a pénzükért a hibátlan példányt várnak el. Csak tudod ez a kínaiak hibája, nem az övéké. Na mindegy, majd rájössz... fel kell még nőnöd ehhez
On: filózok egy angol verzión... Bár még megvárom a magyar helyzetet mi lesz. Talán 2-őt tudnék hozni... Szóval ha valaki nagyon akar egy nem független, gari nélküli telefont UK áron olyan 45 körül, akkor szóljon. De ez nagyon nagon HA, mert csak akkor ha én is rendelnék. Egyelőre viszont ez a garis dolog, nagyon paráztat engem... szvsz magyar helyzetet megvárom
[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon találtam a neten a telefonról tesztet, úgyhogy megkérdezem: GPS van benne, és ha igen, mennyire használható? Pl. iGO-t rá lehet varázsolni a telóra?
Valamint a kijelzője ugye kapacitív?
-
V.Stryker
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz V.Stryker #3486 üzenetére
Nekem is jóóó
De azért ha hoznak amoledest, kicsi esélyt látok rá, node akkor megyek aztán cseréltetem olyanra...
Recon:
Kapacitív multitouch.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Tomate
veterán
Hogy tudom kiiktatni azokat a programokat amik gyárilag a romban vannak, de nem akarom, hogy menjenek? Uninstalálni nem lehet...
-
tibz03
őstag
Valaki röviden vázolná, mi a probléma a telóval? Mivel olvastam erre utaló hsz.-okat. Talán hibás széria került ki belőle?
SZERK: Ezt olvastam egy oldalon: "Kamerája 3.2 megapixeles és autofocus-os. Könnyedén tájékozódhatunk majd a GPS-el, viszont fizetni kell majd érte, ugyanis csak A-GPS támogatottsággal rendelkezik." - Akkor ez mégsem igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
peje
tag
válasz steewattyoo #3473 üzenetére
remélem itt van vki okos aki tud segíteni, és hogy nem csak nálam volt ez a probléma...
naszóval megcsináltam a superboot root-ot és utána a telefon képernyője kékes árnyalatú lett, és amikor nem nyúlok hozzá és elsötétedik, az istennek se akar visszajönni, bármelyik fizikai gombot nyomkodom..
aztán feltettem a ClockworkMod Recovery-t és ugyanez...Én már kérdeztem, de nem válaszolt senki. Az első HSZ-ben lévő leírás pedig nem jó, bocs sz*r. Aki megcsinálja azt kékes képernyő fogadja, soha fel nem ébredő kijelzővel.
Én feltettem az eredeti t-s romot, az segít.
Írták, hogy tedd vissza az eredeti bootloadert. Na ez jó tanács, de hol van és hogyan kell?
Pedig én olvasom a fórumot folyamatosan. Az első hsz lehetne egy jó kiindulóponta moddoláshoz, de azt követve pórul jártam.Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
zsolt19900
őstag
igen én is ezeket szűrtem le a topikból hogy most akkor azért nem árulják mert rosszak voltak idézőjelben a mostaniak amiket behoztak? vagy mi az igazság? azt leszűrtem, hogy gyengébb itt-ott technikailag mint a briteké, akkor majd lehet hogy hetek múlva az jön ide hozzánk vagy ez lehetetlen
-
djozsi
senior tag
válasz zsolt19900 #3499 üzenetére
Ha engem kérdezel elfogyott az első adag, hamarosan lesz új szállítmány, ennyi a történet.
Nem fognak semmin változtatni.
Az optimista becslések szerint ide is a briteké fog kerülni (esetleg kicsit magasabb áron), a pesszimisták szerint végleg megszűnt a telefon forgalmazása.
Előbbinek ellent mond az, hogy nem változott a telefon specifikációja a honlapon, utóbbinak pedig az, hogy továbbra is kint maradt a készülék a t-mobile oldalán.
Hogy mi az igazság, az várhatóan jvő héten kiderül.
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asszociációs játék. :)
- PH! aranyköpések
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...