Hirdetés
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Mivel tudom a PC-t és a teló szinkronizálni???
Tigris, tigris, csóvafény...
-
vtommy
aktív tag
jólvan gyerekek bevittem és ingyen és bérmentve kicserélték ez a teló mostmár jól megy minden || valaki tud vmi jó kis 3D rpg szerű játékot ami nem netes?
-
llaszlo
veterán
Érdekes.
Nálam ro.
sh-3.2# df
/dev: 53692K total, 12K used, 53680K available (block size 4096)
/sqlite_stmt_journals: 4096K total, 0K used, 4096K available (block size 4096)
/system: 102400K total, 96072K used, 6328K available (block size 4096)
/data: 92416K total, 45276K used, 47140K available (block size 4096)
/cache: 20480K total, 14612K used, 5868K available (block size 4096)
/system/sd: 234626K total, 206744K used, 27882K available (block size 1024)
/sdcard: 7459032K total, 5133392K used, 2325640K available (block size 4096)
sh-3.2# mount
rootfs / rootfs ro 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,mode=600 0 0
proc /proc proc rw 0 0
sysfs /sys sysfs rw 0 0
tmpfs /sqlite_stmt_journals tmpfs rw,size=4096k 0 0
/dev/block/mtdblock1 /system yaffs2 ro 0 0
/dev/block/mtdblock2 /data yaffs2 rw,nosuid,nodev 0 0
/dev/block/mtdblock3 /cache yaffs2 rw,nosuid,nodev 0 0
/dev/block/mmcblk0p2 /system/sd ext2 rw,noatime,nodiratime,errors=continue 0 0
hwvefs /data/hwvefs fuse.hwvefs rw,nosuid,nodev,user_id=0,group_id=0,allow_other 0 0
/dev/block//vold/179:1 /sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,uid=1000,gid=1000,fmask=0000,dmask=0000,allow_utime=0022,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8 0 0 -
Addel
senior tag
Más.
Valaki írta itt hogy Symbianról váltott Bladre és Handy Safe helyett talált androidra valami ingyenes alkalmazást. Megtudhatnám ha olvassa és magára ismer, hogy mi volt az mert én is Handy Safe helyett keresek valami használhatót.
-
-
vtommy
aktív tag
Amúgy még egy gondom lenne, nem tudjátok miért nem akar az itthoni wifire felcsatlakozni? WPA/WPA2 PSK az itthoni, de beírom a jelszót, írja hogy csatlakozás, és utánna meg szétkapcsolva:S valaki?
-
llaszlo
veterán
válasz Fitzgerald #2049 üzenetére
-
Gyurmacko
csendes tag
Nem tudjátok miért nem tudok restore-ozni egy backup-ot sem? Amikor rámegyek a Clockwork-ben hogy restore azt írja, hogy no files found.. már megpróbáltam csomó alkönyvtárba tenni a backupot amit csináltam de sehogy nem találja meg...
-
-
Gyurmacko
csendes tag
Akinek sikerült problémamentesen felrakni a Modaco romot és változott meg az összes szín a képernyőjén írjon pls hogy hogyan csinálta!
-
dirty.yakuza
aktív tag
Beléptem én is a klubba! ...már ami a hibás Blade-eket illeti..
Ma megvettem kipróbáltam, minden csitti-villi, pixelhiba nuku...
Otthon jobban bogarászva a hátterek között észrevettem hogy a grand canyon-osnál és a live wpaperekből a fűszálasnál vibrál felül a kijelző..
A galériában pedig hányadék kékes-szürke foltok váltakoznak ahogy mozgatom...11-kor vettem 16-ig töltöttem utána próbáltam ki tüzetesen akkor találtam a hibát.
17:00-kor vissza oda ahol vettem (Corvin Bev.Közp.) közlik sajna náluk nincs szervíz hétvégén..F@_za! Irány a Westend mert ott van. ...csak éppen Blade nincs...
..úgyhogy holnap kezdhetek a Petőfi Sándor utcában hátha ott lesz...
Szóval srácok még tüzetesebben nézzétek át ha ilyet vesztek....
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz dirty.yakuza #2071 üzenetére
..vagy ne használjátok az említett két hátteret...
Jó szerencsét!
-
devast
addikt
válasz dirty.yakuza #2073 üzenetére
Nem azért az öthuszért, de eddig szinte az összes példány szenved ezzel a problémával....
-
apeelme
addikt
friss infó most kaptam hogy székesfehérváron a plázában lévő t-be szerdán érkezett az árú, és még senki sem vett belőle, remélem én leszek az első...
-
kentucky
őstag
én akkor is ilyet kérek karácsonyra
-
djozsi
senior tag
Fura ez az egész. Páran össze-vissza élveznek a kijelző minőségétől, páran pedig a halálf****ra kívánják és rohannak vele vissza a szervizbe.
Mégis úgy tűnik, hogy mindegyiknél van valamiféle anomália a kijelzővel.Felmerül a kérdés: bár mindegyiknek vagy valami apró belekötni való a kijelzőjében, mégse mindegyik komoly hibás, csak némelyik VAGY ennyire különbözőek vagyunk?
Ez viszont FONTOS!!
Ha megyek venni a boltba egy ilyen telefont, akkor ha ott helyben bekapcsolom hogyan tudom ellenőrizni a képhibát? Mit állítsak, mit nyomjak, melyik menüket nézzem meg ott gyorsan, mielőtt hazaviszem a készüléket?[ Szerkesztve ]
-
palad
tag
Tényleg kellene egy külön topik ennek kijelzőtémának....
-
palad
tag
Tényleg kellene egy külön topik ennek kijelzőtémának....
-
Dashes
őstag
Max. fényerő, tájolást is kapcsold ki. Új üzenet-nél fekete alapon látni fogod kevésbé fényes helyen a hibás pixeleket. Iletve rakd ki a Power Control widgetet azon látszik a kékes sáv. Felesleges ezeket megnézni, itthon minden készülék hibás szerintem. Max. az egyiken kevesebb hibás pixel van, mint a másikon.
-
Saccco
nagyúr
Nagyon hasznos ez a magyar swype funkció, gyorsan lehet smst írni vele.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
|AP|
veterán
Szerintem pedig nem kellene... Ez is a telefonról szól és ahogy elnézem valami tényleg nem oké ezzel a kijelzővel.
Számomra is furcsa, akárcsak djozsi-nak, hogy van aki el van ájulva tőle, van aki pedig zavarónak találja.
Aki isteníti a kijelzőt az látott már iphone, wave, vagy hogy egy olcsóbb és tft-s készüléket mondjak LG Arena kijelzőt? Ezekhez viszonyítva is szép? (tudom-tudom, ez sokkal olcsóbb, de akkor is... az "ennyi pénzért jó ez a kijelző" választ nem fogadom el )
Vagy akkor tisztázzuk és mondjuk ki: a telefon olcsó, jól össze van rakva, viszont ami miatt annyian vártuk (AMOLED, de ha már TFT akkor legalább szép kijelző) az nem igazán stimmel.Az pedig engem is érdekelne, hogy boltban nyomogatásnál hol lehet először és legjobban észrevenni a hibákat...
-
pepevfr
csendes tag
Jó estét!
mi a véleményetek a ZTE Blade és a Samsung Galasy 3 párosról?
Melyiket érdemes választani, úgy hogy szinte egy árban lenne a kettő.
Örülnék neki hogy ha segítenétek az ügyben, mert még sosem volt androidos telefonom és csak tapogatok mint vak ló a sötétben.köszönöm!
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz pepevfr #2084 üzenetére
Én most váltottam Galaxy 3-ról Blade-re. Nekem a Galaxy felbontása kevés volt.
Boltosként a Nexustól a Desire HD-ig mindenem volt, ha másért nem a kijelző (felbontás) miatt (már amelyik nem hibás ) érdemes a Blade-et választanod! A nagyob kijelző sokkal jobban használható. (Szerintem..) Meg hát a Froyo is megköveteli a felbontást..(..mondjuk a vasat is..)[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Én nem a kijelző miatt vártam a telefont. ;-)
Őszintén szólva nem is hittem el egy pillanatig se, hogy amoled lenne egy 36ezres telefonban, az nem ez az árkategória.
Olyan ez, mint amikor az új termékek bejelentése előtt mindig beindul a pletykálás, hogy lesz benne ez, az, amaz, aztán persze a tizede sincs benne. Rendszeresen megfigyelhető jelenségről van szó. -
kentucky
őstag
válasz dirty.yakuza #2085 üzenetére
ennek örülök, mert a galaxy 3 ról való lemondás fájdítja a szívem, de nekem is a felbontás nem tetszik
-
djozsi
senior tag
válasz dirty.yakuza #2085 üzenetére
Első androidos telefonom, szóval le tudnád írni lépésről lépésre a háttérváltást?
Nem vagyok hülye hozzá, csak ugye nem tudom, hogy merre, hol kell csinálni és nem ott akarok szerencsétlenkedni vele.
És akkor van valami kék háttér benne, azt tegyem be és ugrik is a majom a vízbe? -
devast
addikt
Nagyon egyszerűen szerintem... a szürke-kék problémát: Felraksz egy power control widget-et a képre, és ha nincs benne kék félkör akkor jó, ha van benne akkor nem. Kék vibrál: berakod a magic smoke élő háttérképet, mikor kiválasztod bemész a settings-be, és addig nyomkodod amík kék színű lesz a felhő ami mozog... ott tisztán látni hogy vibrálnak egyes kék árnyalatok. Viszonyításképp nyomkodhatod, és a zöld és piros se fog vibrálni... meg a fekete se(fekete max kicsit kékes lesz itt-ott ).
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
-
Száguldo
aktív tag
Milyen küldözgetés!!!! ma vetted rossz akkor csere vagy pénz vissza és ha nem már ütöd is a rabszolgát ha ennyire lojális a kizsákmányolójával szemben.
-
Lagler
tag
Ma vettem egy csecse tokot a Blade-emnek
Teljesen passzentos, a belseje nagyon finom és puha, elég jól védi a készüléket, és még elegáns isPár kép róla:
Tok 1
Tok 2
Tok 3
Tok 4
Tok 5
Tok 6
Tok 7
Tok 8A Mammut 2-ben van alul egy GSM bolt, ott kaptam, 3k volt. (A srác meg is kérdezte, hogy milyen HTC-m van, és akkor esett le az álla, hogy ez nem is HTC de elismerően nyilatkozott róla.
Üdv.
CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Lagler
tag
Nem azért az öthuszért, de eddig szinte az összes példány szenved ezzel a problémával....
Hát nem tudom, vagyunk egy páran akinek teljesen jó a kijelzője, nekem az említett jelenségek nincsenek. Megnéztem a háttereket is, egyik sem csinálja.
Bárkinek megmutatom aki nem hiszi el, hogy semmi baja a kijelzőnekÜdv.
Ákos
CS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
Gusztáv
addikt
Hello, nem lehet hogy egyszerűen a telefonokba kerülő panel minősége ilyen? Mármint nem túl jó a színhűsége, vagy egyszerűen nincs kalibrálva. Igazság szerint nem tudom mit várnak egyesek ennyi pénzért. Valahol ki kell gazdálkodni az árat, itt úgy látszik a panel az egyik áldozat. Más telefonon meg máshol spóroltak (proci, összeszerelés, 3D gyorsító). Akinek nagyok az igényei az válaszon más, drágább telefont, hátha ott többet kap. Vagy rendeljen pl ebay-en egy San Francisco-t. Én ezt tettem, vállalva ennek a módszernek a kompromisszumait.
Laci
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest